Τζίμης Πανούσης: Ανατριχιαστικές Λεπτομέρειες για την Ανακοπή καρδιάς, την μεταφορά στο Νοσοκομείο και το Τέλος...
Www.true.gr

Τζίμης Πανούσης: Ανατριχιαστικές Λεπτομέρειες για την Ανακοπή καρδιάς, την μεταφορά στο Νοσοκομείο και το Τέλος…

Σήμερα, 13 Ιανουαρίου του 2018, μόλις έναν μήνα και μία ημέρα μετά το τελευταίο επεισόδιο που είχε με την καρδιά του και μάλιστα ενώπιον των θαυμαστών του ενώ βρισκόταν επί σκηνής, ο Τζίμης Πανούσης άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha και όπως ακούστηκε στο δελτίο ειδήσεων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε και σήμερα καρδιακό επεισόδιο, έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό.Όμως, παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 64 ετών. Να θυμίσουμε ότι στις 12 Δεκεμβρίου είχε υποστεί και άλλη ανακοπή την ώρα που έδινε συναυλία σε γνωστή μουσική σκηνή και μάλιστα ανάμεσα στο κοινό υπήρχαν δύο γιατροί οι οποίοι και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

Εκεί, υπεβλήθη σε αγγειοχειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη στην καρδιά του και όλοι ήλπιζαν ότι ο «Τζιμάκος» όπως τον αποκαλούσαν οι θαυμαστές του, θα κατάφερνε σύντομα να επανέλθει δριμύτερος. Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος πίστευε ότι τον ερχόμενο Μάρτιο θα μπορούσε ξανά να έρθει σε επαφή με το κοινό του. Κάτι που όμως, δεν θα συμβεί ποτέ καθώς σήμερα, με την απώλειά του, βυθίστηκε στη θλίψη ο καλλιχνικός κόσμος.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr