«Πανούργα» η Καγιά στα Παρασκήνια του Next Top Model: Αυτό το Πρόσωπο θέλει να Διώξει απ’ το Παιχνίδι!

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται έντονα πως μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Πιο συγκεκριμένα, στο στρατόπεδο του «Next Top Model».

Παρά το γεγονός ότι η τηλεθέαση είναι ικανοποιητικότατη και το ριάλιτι σχολιάζεται στα social media όσο κανέναν άλλο, οι εμπλεκόμενοι μοιάζουν προβληματισμένοι, καθώς η παρέα των κριτών δεν είναι πιο και τόσο… παρέα.

Ο λόγος; Οι συχνές εντάσεις μεταξύ Βίκυς Καγιά και Δημήτρη Σκουλού.

Μπορεί στο επεισόδιο της Δευτέρας να είδαμε τη Βίκυ Καγιά να «κοντράρεται» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη δεύτερη να ξεστομίζει την υπέροχη ατάκα «Ανήκεις σε άλλη δεκαετία μοντέλων!», αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα θα δούμε στη συνέχεια.


Αυτό ακριβώς μοιράστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το κοινό του «Πρωινού», λέγοντας πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Βίκυ Καγιά και τον γνωστό φωτογράφο σε πρωτοφανή ένταση.

Κάτι που διόλου εντύπωση δεν θα πρέπει να μας κάνει αν λάβουμε υπόψη μας όσα ακούγονται σχετικά με τις ενστάσεις του μοντέλου όσον αφορά στη σκληρή συμπεριφορά του Σκουλού προς τα επίδοξα μοντέλα.
Οι προσβολές δεν έχουν λείψει, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως είναι άνθρωπος που λέει καθαρά τη γνώμη του και δεν κρύβεται πίσω από ωραιοποιημένες καταστάσεις.


Το κερασάκι στην τούρτα, είναι το ρεπορτάζ που θέλει τη Βίκυ να έχει κάνει τις ενστάσεις της και στην παραγωγή για τον σκληρό τρόπο του φωτογράφου.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά θα πούμε εμείς…

Και πού να αρχίσουν τα κανονικά επεισόδια!

ΠΗΓΗ: menshouse.gr