Πάνος Μεταξόπουλος: "Έπαθα ειλεό. Κινδύνευσε η ζωή μου - Δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ"
Www.true.gr

Πάνος Μεταξόπουλος: «Έπαθα ειλεό. Κινδύνευσε η ζωή μου – Δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγησή του για την περίοδο που κινδύνευσε η ζωή του, αφού έπαθε ειλεό.

«Είχα πάθει ειλεό. Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα πάει μόνος μου στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες μετά από μια νοσηλεύτρια.

Περιμέναμε μήπως ξεμπλεχτεί. Τελικά δεν ξεμπλεκόταν από μόνο του. Την ώρα που ήρθε ο πατέρας μου, με είχαν ντύσει με την μπλε ποδιά που σε πάνε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είχα δει όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί, με είχαν βάλει πάνω σε ένα φορείο και ήμουν σαν το ψάρι. Όταν μπήκα μέσα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω».


«Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες. Μετά πάλι περιμένεις να λειτουργήσει το σύστημα. Το μόνο που μου είπαν ήταν να περπατάω συνέχεια. Πονούσα πάρα πολύ, ακόμα και τα 5 βήματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Μετά από κάποιες μέρες, ευτυχώς λειτούργησαν», ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

πηγη: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr