Πάνος Καμμένος και Κυριάκος Βελόπουλος μαζί στις εκλογές;
Www.true.gr

Πάνος Καμμένος και Κυριάκος Βελόπουλος μαζί στις εκλογές;

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά το “διαζύγιο” του με τον ΣΥΡΙΖΑ και την “αποχώρησή” του από την κυβέρνηση, προβληματίζεται έντονα για το δικό του πολιτικό μέλλον πρωτίστως και κατ’ επέκταση των ΑΝΕΛ.

Με δεδομένο ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις τόσον ο ίδιος όσο και το κόμμα του καταγράφουν χαμηλά ποσοστά, τα οποία δεν επιτρέπουν την παραμικρή αισιοδοξία για είσοδο στην Βουλή στις επόμενες εκλογές, ο Πάνος Καμμένος αναζητεί λύσεις, που θα του επιτρέψουν πάλι να αισιοδοξεί.

Στα πλαίσια αυτά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναζητά “πολιτικό σωσίβιο” σε γνωστά ιδεολογικά νερά.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ekriti.gr ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε πρόσφατα με τον Πρόεδρο του κόμματος “Ελληνική Λύση” Κυριάκο Βελόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο να κατέλθουν μαζί στις επόμενες εθνικές εκλογές.


Να σημειωθεί ότι όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ποσοστά από 1,8 έως 2,4%.


Το ποσοστό αυτό αν αθροιστεί με το ποσοστό των ΑΝΕΛ, είναι σίγουρο ότι θα τους επιτρέψει άνετα την είσοδο στη νέα Βουλή.

Αν μάλιστα συνασπισθούν μαζί τους οι Καρατζαφέρης, Κρανιδιώτης, Μπαλτάκος και τα άλλα μικρά κόμματα που κινούνται στον χώρο δεξιά της ΝΔ, τότε είναι βέβαιον ότι θα σχηματίσουν έναν ισχυρό πολιτικό πόλο, που όχι μόνον θα τους επιτρέψει την είσοδο στη νέα Βουλή αλλά θα διαδραματίσουν αποφασιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

ΠΗΓΗ: prototupo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr