Πάνος Καλίδης :Τι ισχύει για το αν πλήρωσε την ρήτρα μετά την οικειοθελή του αποχώρηση

Survivor: Ο Πάνος Καλίδης είναι από τους παίκτες που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πριν από περίπου ένα μήνα.

Φημολογείται πως οι παίκτες του Survivor, έχουν υπογράψει στα συμβόλαιά τους με την τουρκική εταιρία παραγωγής πως σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, καλούνται να καταβάλλουν το αντίστοιχο ποσό της ρήτρας που έχουν υπογράψει.

Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 98,7 και αποκάλυψε τι συνέβη. Το σχετικό απόσπασμα αναπαρήγαγε η πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε».

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο, την οποία ρήτρα, αν θέλει ο κύριος Ατζούν, την ενεργοποιεί. Όμως είναι τόσο οργανωμένη παραγωγή που προτού γίνει κάτι που μπορεί να φέρει σε αντιπαράθεση έναν παίκτη με την παραγωγή, θα ειδοποιηθεί ο παίκτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι για να εκμεταλλευτεί η παραγωγή κάποιον παίκτη. Αν μου έλεγαν κι εμένα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα συμβόλαια κι ότι δεν κάνει να αποχωρήσω οικειοθελώς φυσικά και δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Πηγή : gossip-tv.gr