Πανωλεθρία για Λαζόπουλο: Στον πάτο της τηλεθέασης το Αλ Τσαντίρι
Www.true.gr

Πανωλεθρία για Λαζόπουλο: Στον πάτο της τηλεθέασης το Αλ Τσαντίρι

Απογοητευτικά ήταν τα νούμερα για δεύτερη φορά για τον Λάκη Λαζόπουλο και την εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι» το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις τηλεθεάσεις, το «Αλ Τσαντίρι» συγκέντρωσε ποσοστό 11% στο σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό την ώρα που οι αντίστοιχες επιδόσεις της πρεμιέρας ήταν στο 15% και 15% αντίστοιχα.

Ακόμη χειρότερα όμως ήταν τα πράγματα για το «Αλ Σιχτίρι» που ξεκινά στις 11 το βράδυ, με νούμερα που έφταναν το 9,5% στο γενικό σύνολο και το 7,3% στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια, το «Αλ Τσαντίρι» είχε απέναντί του το MasterChef, τις τηλεοπτικές σειρές «Τατουάζ», «Το σόι σου» αλλά και το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Μάλιστα, το ριάλιτι μαγειρικής του Star σάρωσε για άλλη μία φορά στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 27,4%, ακολουθούμενο από το «Τατουάζ» με 18,6%.


Πάντως, η δεύτερη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου είχε και πολλά προβλήματα με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να φτάνει σε σημείο να πει: «Απόψε έγινε της πουτ@ν@ς». Κάποια προγραμματισμένα βίντεο χάθηκαν, άλλα δεν εμφανίστηκαν σωστά στα αντίστοιχα κείμενα και κάποια άλλα δεν βγήκαν καθόλου.

«Θα τρελαθώ απόψε», είπε σε κάποια στιγμή ο Λάκης Λαζόπουλος και αργότερα αποκάλυψε πως τα βίντεο που είχαν ετοιμάσει με λήψεις από τις λαϊκές αγορές δεν έφτασαν ποτέ στον χώρο της εκπομπής. «Απόψε έγινε της πουτ@ν@ς», είπε, προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις για το κενό που προκλήθηκε και ζητώντας να γίνει νωρίτερα το διάλειμμα για διαφημίσεις.

Η τηλεθέαση αναλυτικά:


ΓΕΝΙΚΟ
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 24,5%
MASTERCHEF 19,2%
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 17,7%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 17,2%
SURVIVOR 15,2%
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 11,7%
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 11,1%
ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 9,5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
MASTERCHEF 27,4%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,6%
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 17,1%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 13,5%
SURVIVOR 13,2%
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 12,3%
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 9,6%
ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 7,3%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr