Πανέμορφο Μοντέλο χάνει το Σαγόνι της από Καρκίνο. Η Αντίδρασή της όμως, έχει Συγκλονίσει τους Θαυμαστές της.
Www.true.gr

Πανέμορφο Μοντέλο χάνει το Σαγόνι της από Καρκίνο. Η Αντίδρασή της όμως, έχει Συγκλονίσει τους Θαυμαστές της.

Είναι τρελό να σκεφτούμε το πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η ζωή μας με μια μόνο κακή είδηση. Στην ηλικία των 24 ετών, το μοντέλο που γεννήθηκε στη Λετονία, Elizaveta Bulokhova, ζούσε μια ονειρεμένη ζωή.

Περπατούσε σε πασαρέλες όλου του κόσμου και περίμενε την άφιξη του μωρού της από το φίλο της, Roman Troubetskoi. Φαινόταν πραγματικά ότι τα είχε όλα, αλλά στη συνέχεια κάποια κακά νέα της άλλαξαν τη ζωή.

Η Bulokhova, αρχικά σπούδαζε νομική υπάλληλος και παρακολουθούσε το Humber College στο Τορόντο, αλλά έφυγε για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου στο Λονδίνο. Τα επόμενα επτά χρόνια, απολάμβανε μια επιτυχημένη καριέρα που της επέτρεψε να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η Bulokhova και ο Troubetskoi ήταν διακοπές μαζί στο Άμστερνταμ το Μάιο του 2014. Η Bulokhova άρχισε να βιώνει έντονο πόνο και πρήξιμο στη δεξιά πλευρά του σαγονιού. Ο πόνος αυτός χειροτέρεψε τους επόμενους μήνες. Μέχρι τον Ιούλιο, η Bulokhova ένοιωθε αφόρητο πόνο.

Πήγε στον γιατρό, όπου διενήργησαν βιοψίες και CT εξετάσεις, που αποκάλυψαν μια τρομακτική διάγνωση: η Bulokhova είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών.

Ο καρκίνος των οστών, ονομάζεται οστεοσάρκωμα, είναι εξαιρετικά σπάνιος και σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά ακόμη περισσότερο στο σαγόνι. Πολλοί πάσχοντες καταλήγουν να μπερδεύουν τον καρκίνο με μια τυπική λοίμωξη και να αναβάλουν την επίσκεψή τους στον γιατρό.

Οι γιατροί δήλωσαν στη Bulokhova, ότι για να επιβιώσει πρέπει να αφαιρέσει σχεδόν όλο το σαγόνι της σε μια χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να περάσει από πέντε κύκλους χημειοθεραπείας μετά.Ήξερε ότι αυτό θα μπορούσε να τελειώσει τη σταδιοδρομία της ως μοντέλο. Της είπαν επιπλέον, ότι θα πρέπει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Η γυναίκα, δήλωσε αφού έριξε το γιο της Valentin: «Ήταν πολύ δραστήριαος και του μιλούσαμε συχνά όταν ήταν στη μήτρα μου», είπε. «Έπρεπε να του πω να σταματήσει να κινείται γιατί δεν μπορούσα να τον κρατήσω και ξαφνικά το έκανε. Άκουσε. Σταμάτησε να κινείται».

Την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσε το 95% του σαγονιού της. Οι γιατροί αφαίρεσαν πρώτα τον όγκο και μετά το σαγόνι. Έκαναν επίσης μια ανακατασκευή της γνάθου της, η οποία χρησιμοποίησε μοσχεύματα δέρματος από άλλα μέρη του σώματός της.

Αλλά τότε, κάτι απίστευτο συνέβη – εξαιτίας κάποιων επιπλοκών μετά την επέμβαση, η χημειοθεραπεία της Bulokhova έπρεπε να αναβληθεί.

Δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη άμβλωση, οι Bulokhova και Troubetskoi ρώτησαν τους γιατρούς εάν υπήρχε πιθανότητα να παραδώσουν το Valentin 10 εβδομάδες νωρίτερα και είπαν ναι!

Ο φωτογράφος Manolo Ceron, ξεκίνησε αυτή τη σειρά φωτογραφιών της Bulokhova. Οι φωτογραφίες είναι απολύτως εκπληκτικές, δείχνοντας την επιβίωσή της.Ο γιός της γεννήθηκε επιτυχώς με καισαρική τομή 10 εβδομάδες νωρίτερα, όπως είχαν προγραμματίσει. Δεν μπορούσε καν να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη για περίπου ένα μήνα μετά.

Η Bulokhova πιστεύει ότι ο γιός της, της έσωσε τη ζωή. «Εκείνος με επανέφερε στη ζωή. Δεν είχα χρόνο να νοιώσω οίκτο γι τον εαυτό μου».

Σε όλη τη δοκιμασία, ο Troubetskoi έμεινε στο πλευρό της Bulokhova. Αφιέρωσε το χρόνο του σε εκείνη, για να είναι μαζί της στο νοσοκομείο.

Σήμερα, η Bulokhova εξακολουθεί να έχει ουλές από τις χειρουργικές επεμβάσεις σε όλο της το σώμα, αλλά δεν την ενοχλεί πια. Λέει ότι η λήψη της σειράς φωτογραφιών με τον Manolo Ceron. Τη βοήθησε να αισθανθεί πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Μετά από όλα όσα πέρασε, η Bulokhova δεν ενδιαφέρεται πλέον να καριέρα μοντέλου. Έχει βρει τη γαλήνη με την οικογένειά της.

Credit: guff.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr