Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό αλλά η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου είναι γνωστή από μουσικό talent show όπου τερμάτισε πρώτη.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μετά τον Σασμό και την επιτυχία μέσα από τον ρόλο του Καραπάνου πλέον βρίσκεται στην επιτυχημένη σειρά εποχής του Alpha, “Παράδεισος των κυριών”.

H νέα τηλεοπτική σειρά “Παράδεισος των κυριών” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, κάτι που φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Και χθες 20/9 έκανε πολύ υψηλά ποσοστά και δεν αποκλείεται να φτάσει και τον Σασμό. Στην σειρά λοιπόν, πρωταγωνιστούν πολύ επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

κόρη

Μετά την αγάπη που είδε μέσα από τον Σασμό, όπου υποδυόταν τον Καραπάνο, ο ηθοποιός συζητιόταν πολύ και τον βλέπαμε συχνά να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εκπομπές, όπως όταν βρέθηκε στο “Καλύτερα δεν γίνεται” μιλώντας με συγκινητικά λόγια για την παιδική του ηλικία.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος λοιπόν, δεν είναι μόνος! Εδώ και χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κατσιαδάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο The Voice, το οποίο και κέρδισε.

Αυτή είναι η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Ο λόγος για την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή αλλιώς όπως είναι το καλλιτεχνικό της, Joanne. Πρόκειται για μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες νέες τραγουδίστριες, που ήδη συνεργάζεται με διάστημα ονόματα.