Πανελλήνιες 2019: Παιδί πολυτέκνων ο πρώτος στην Κοζάνη! "Σάρωσε" χωρίς φροντιστήρια
Www.true.gr

Πανελλήνιες 2019: Παιδί πολυτέκνων ο πρώτος στην Κοζάνη! «Σάρωσε» χωρίς φροντιστήρια

Ο Δημήτρης Βόγδου, από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, είναι ο πρώτος των πρώτων σε τελική βαθμολογία (μόρια) των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους των τεσσάρων Λυκείων της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Kozanimedia ο διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Μπάμπης Γιαννακόπουλος, συγκέντρωσε 19253 μόρια και θα εισαχθεί, φυσικά, στη σχολή της επιλογής του.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα τέσσερα αδέρφια), με καταγωγή από τον Κρόκο, ο Δημήτρης κατάφερε να γράψει 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καν να κάνει μαθήματα σε κάποιο ομαδικό ή ιδιαίτερο φροντιστήριο!

Όπως αναφέρει:«Η πορεία προς τις πανελλαδικές περιβάλλεται από έναν μύθο. Η ατελείωτη κούραση, το διάβασμα, να ξεχάσεις οτι ζεις και όλα τα συναφή. Θαρρώ πως είναι επιλογή μας ενίοτε πως θα διαχειριστούμε την κάθε πρόκληση.

Και οι Πανελλήνιες είναι μέχρις στιγμής η μεγαλύτερη. Το θέμα είναι πώς θα την αντιμετωπίσεις. Με χαρά και αισιοδοξία ή με απόλυτη απελπισία. Ειλικρινά δεν υπήρξα απόλυτα αισιόδοξος. Τα «δεν περνάω ούτε με αίτηση» έδιναν και έπαιρναν. Βέβαια αγαπούσα τα μαθήματα και ας αγανάκτησα άπειρες φορές. Προς τον Γενάρη κατάλαβα ότι είναι ευχάριστη (μάλλον μπορείς εσύ να την κάνεις ευχάριστη) εμπειρία. Υπάρχουν άλλα τόσα άτομα που περνούν το ίδιο και κλαίτε μαζί.

Χωρίς λίγο κλάψιμο (και κάψιμο) δεν βγαίνει η χρονιά. Σημασία όμως έχει να γίνεις εξωτερικός παρατηρητής και όσο γίνεται να περάσεις καλά. Και δεν θα πω ότι δεν διάβαζα. Έχω αφήσει τα οστά μου πάνω στο γραφείο στο δωμάτιο μου.Αλλά ήταν και μέρες που δεν έκανα τίποτα. Πόσοι ξέρουν άραγε ότι δεν έμαθα πότε τη σελίδα 113 στη βιολογία; (και δεν έπεσε γιατί αλλιώς αστο…). Πόσοι ξέρουν ότι τον Μαιο έγινα τουρίστας; Όμως τους προηγούμενους μήνες ριζώνεις και γίνεσαι ένα με το Θρανίο. Κάποιοι λένε πως δεν αξίζει να ταλαιπωρηθείς τόσο.

Πιστεύω πως αν οι μαθητές δουν τις πανελλήνιες ως ένα δώρο και μια ευκαιρία να σπουδάσεις ΔΩΡΕΆΝ θα αλλάξει η εικόνα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου όλους τους καθηγητές που με στήριξαν (σχολείο και φροντιστήριο).

Βέβαια σε κάθε μου βήμα ζητώ πάντα την βοήθεια του Χριστού μας και την ευχή του πνευματικού μου πατέρα»

πηγη: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr