Κώστας Λεονταράκης: Έφυγε από την ζωή βυθίζοντας το Ηράκλειο στον θρήνο

Πρόκειται για τον γνωστό αστυνομικό από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση για αρκετά χρόνια…

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον Κώστα Λεονταράκη. Ο νεαρός αστυνομικός που είχε τραυματιστεί πριν από 7 χρόνια σε τροχαίο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Νεκρός ο Κώστας Λεονταράκης: Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο το 2015 – «Πάλεψες σαν λιοντάρι»

Ήταν 4 Σεπτεμβρίου του 2015, όταν η μηχανή του 36χρονου – τότε – αστυνομικού στο Ηράκλειο συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης. Ο Κώστας Λεονταράκης – υπενθυμίζει το creta24– μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Nοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, έως τις 3 Απριλίου του 2016 οπότε και μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κώστα Λεονταράκη από το Ηράκλειο

Ακόμα και όταν 3,5 χρόνια μετά ο Κώστας επέστρεψε στο Ηράκλειο και στη ζεστασιά του σπιτιού του, η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και η οικογένειά του , που ακούραστα τον φρόντιζε, ήλπιζε μόνο σε ένα θαύμα.

Ένα θαύμα το οποίο δεν έγινε, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και όσους γνώριζαν τον Κώστα.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (14.03.2022), στις 3:30 το μεσημέρι από τον ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου και η ταφή στο Νέο Κοιμητήριο.

Ηράκλειο – Κώστας Λεονταράκης: Το αντίο των συναδέλφων του

Νεκρός ο Κώστας Λεονταράκης: Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο το 2015 – «Πάλεψες σαν λιοντάρι»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Γ. Πικράκης, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου, αποχαιρετά τον Κώστα:

«Καλέ μου φίλε ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτά τα 7 σχεδόν χρόνια έδωσες άνιση μάχη σαν πραγματικό “λιοντάρι”. Η οικογένειά σου θυσίασε τα πάντα και ο αγώνας τους δίπλα σου ήταν παροιμιώδης πάνω από τα ανθρώπινα όρια πολλές φορές. Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε και συνάδελφε… θα σε θυμόμαστε όλοι χαμογελαστό, όπως ακριβώς σε ζήσαμε…».