Πακιστάν: Η καλλονή Ζάρα ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου Airbus -Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτησή της

Το μοντέλο Ζάρα Αμπίντ φέρεται να είναι ένα από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Πακιστάν.

Το αεροπλάνο κατέπεσε στην πόλη Καράτσι του Πακιστάν, έχοντας 107 επιβάτες και πλήρωμα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σώθηκαν από θαύμα τουλάχιστον δύο επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσα στα συντρίμμια από τους διασώστες.

Δείτε το όνομά της στη λίστα επιβατών

Φωτογραφίες: Το μοντέλο που βρισκόταν στο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν

Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα πλάνα από την πακιστανική πόλη αποτύπωσαν την τραγωδία: κατεστραμμένες στέγες σπιτιών και συντρίμμια παντού στους δρόμους. Ανάμεσα στους επιβάτες της αεροπορικής πτήσης του Πακιστάν. Μεταξύ αυτών, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, βρισκόταν και η καλλονή Ζάρα Αμπίντ. Την είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Khadijah Shah. «Η βιομηχανία της μόδας θρηνεί για την Zara Abid, καθώς βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μια σπουδαία επαγγελματίας. Μακάρι η ψυχή της να αναπαυτεί», ανέφερε.

Η ηθοποιός Frieha Altaf έγραψε, μεταξύ άλλων: «Συντετριμμένη από την είδηση για την Ζάρα. Μόλις ακύρωσα τη φωτογράφιση για την Nomi Ansari για το σόου. Ολοι είναι δακρυσμένοι».

Σε άλλο tweet πρόσθεσε: «Το μοντέλο μας ήταν στη λίστα των επιβατών. Είμαι συντετριμμένη». Η σταρ εξήγησε ότι το μοντέλο εργαζόταν σε ένα σόου μόδας για το brand Sana Safinaz.

Πάντως, η τελευταία ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram συγκλονίζει. Πριν από τρεις ημέρες είχε ποζάρει μέσα σε ένα μικρό αεροσκάφος, γράφοντας: «Πέταξε ψηλά, είναι καλό».