«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος
Www.true.gr

«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Δώρα Αναγνωστοπούλου η οποία μίλησε για την εκπομπή της που έχει την Αγγελική Νικολούλη αλλά και τον… Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και η οικογένειά του είχε απευθυνθεί για μία υπόθεση στην δημοσιογράφο και στην εκπομπή Φως στο Τούνελ!

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα ρεπόρτερ που έχει πολλές ιστορίες να αφηγηθεί αυτή είναι αναμφίβολα η Αγγελική Νικολούλη. Οι ιστορίες της είναι σκοτεινές, ποτισμένες με αίμα, αγωνία, άγρια ένστικτα. Υποθέσεις που θέλησε να εξιχνιάσει, υποθέσεις που την στοίχειωσαν μέχρι να φτάσει στην αλήθεια .

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο MEGA STORIES την Τρίτη 9 Νοεμβρίου συναντά την Αγγελική Νικολούλη και επιχειρεί να φωτίσει και την δική της προσωπική ιστορία.Η Δώρα λοιπόν μίλησε για αυτή τη συνάντηση και αποκάλυψε τον λόγο που θα είναι καλεσμένος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι δεν ήξερε ότι είναι καλεσμένος της.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είπε στην Ελένη: «Ήθελα πολύ καιρό να την κάνω αυτή την εκπομπή. Η Αγγελική είναι ένα φαινόμενο! Ο Ουγγαρέζος είχε μία προσωπική εμπειρία… την διηγείται, ένα μέλος της οικογένειάς του είχε εξαφανιστεί και η οικογένειά του είχε μιλήσει στην Αγγελική, είχε απευθυνθεί στην Αγγελική αλλά η υπόθεση δεν είχε δυστυχώς αίσιο τέλος»!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega, Ελένη με την αποκάλυψη της δημοσιογράφου!

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr