Παγκόσμιο Σοκ: Είναι Αυτός ο Χειρότερος Serial Killer Όλων των Εποχών;
Www.true.gr

Παγκόσμιο Σοκ: Είναι Αυτός ο Χειρότερος Serial Killer Όλων των Εποχών;

Στο βιβλίο των ρεκόρ φαίνεται ότι θα μπει ο «νοσοκόμος από την κόλαση», ένας υπάλληλος νοσοκομείο, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για τη δολοφονία τουλάχιστον έξι ατόμων στο διάστημα από το 1999 ως το 2005.

Οι διωκτικές αρχές στη Γερμανία ανακοίνωσαν ότι ο καθ’ έξιν δολοφόνος Νιλς Χέγκελ θα κατηγορηθεί για άλλες 97 δολοφονίες, πέραν των 30 για τις οποίες έχει ήδη μιλήσει ο ίδιος, ενώ το 2008 είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 7,5 χρόνια φυλακή.

Ο Χέγκελ κατηγορείται ότι κατά τοι διάστημα από το 1999 ως το 2005 είχε σκοτώσει δεκάδες ασθενείς στο νοσοκομείο στο Ντέλμενχορστ, όπου εργαζόταν, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε ισόβια για έξι δολοφονίες ασθενών και ο ίδιος ανέφερε σε ψυχολόγο ότι είχε σκοτώσει 30 άτομα.Σύμφωνα με την ομολογία του, ο Χέγκελ έδινε στους ασθενείς φάρμακα που τους προκαλούσαν καρδιακή προσβολή και στη συνέχεια επιχειρούσε να τους κάνει ανάνηψη είτε από «βαρεμάρα» είτε για να εντυπωσιάσει συναδέλφους του.

Οι έρευνες της αστυνομίας πλέον θεωρούν ότι ο Χέγκελ σκότωσε πολύ περισσότερους ασθενείς απ’ όσους έχει ομολογήσει, ενώ στο στόχαστρο έχει βρεθεί και το νοσοκομείο, το οποίο δεν συνέδεσε την αύξηση των θανάτων με την παρουσία του Χέγκελ.

Ήδη δύο πρώην γιατροί του νοσοκομείου κατηγορούνται κι αυτοί για θανάτους ασθενών.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr