Πάγκοι Κουζίνας από Πολύτιμους Λίθους που Εντυπωσιάζουν. Ο Πάγκος από Αμέθυστο Είναι Σκέτη Μαγεία!
Www.true.gr

Πάγκοι Κουζίνας από Πολύτιμους Λίθους που Εντυπωσιάζουν. Ο Πάγκος από Αμέθυστο Είναι Σκέτη Μαγεία!

Οι πάγκοι είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της κουζίνας. Εάν θέλεις να έχεις κάτι όμορφο, γεμάτο θετική ενέργεια, τότε αυτοί οι πάγκοι από πολύτιμους λίθους είναι μία πολύ καλή ιδέα.

Το Μάτι της τίγρης, ο Αμέθυστος και ο Αιματίτης είναι οι πολύτιμοι λίθοι από τους οποίους είναι φτιαγμένοι οι πάγκοι αυτοί.

Οι πέτρες υποβάλλονται σε μία ειδική τεχνική για να δημιουργηθεί ένα μωσαϊκό όπως κανένα άλλο. Οι πάγκοι αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι πανέμορφοι και μπορούν να καθαρίζονται εύκολα.

Αμέθυστος

Είναι εύκολα διαθέσιμοι και δεν είναι τόσο ακριβοί όσο θα περιμένατε.

Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα να γεμίζουν την κουζίνα με τις έντονες μωβ αποχρώσεις τους.

Χαλαζίας

Η δύναμη και η λάμψη του χαλαζία τον κάνει μία πολύ κομψή επιλογή για όσους λατρεύουν την ομορφιά του.Οι επιφάνειες χαλαζία είναι πολύ ανθεκτικές και σκληρές. Ένας τέτοιος πάγκος μπορεί να διατηρήσει την λάμψη του για χρόνια, χωρίς την χρήση κεριών ή άλλων γυαλιστικών.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και συνδυάζεται εύκολα με παραδοσιακά υλικά όπως πλακάκια, ανοξείδωτο ατσάλι, ξύλο και χρώμιο.

Λαβραδορίτης

Οι φυσικές πέτρες είναι εκλεπτυσμένες και έχουν πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε κουζίνα και να της δώσουν κομψότητα και διάρκεια.Ο κατάλληλος φωτισμός του λαβραδορίτη θα κάνει ολόκληρο τον πάγκο να λάμπει!

Απολιθωμένο ξύλο

Είναι αδύνατο να υπάρχουν 2 ίδιο πάγκοι και. Επίσης, έχουν πολύ λαμπερή και εξωτική εμφάνιση. Είναι πολύ σκληρό και ανθεκτικό υλικό που αντέχει στο χρόνο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr