Παχύσαρκη Μητέρα χάνει 80 Κιλά και μεταμορφώνεται. Δείτε πως έγινε και θα τρίβετε τα Μάτια σας

Η Amanda Roberts είναι μία 25χρονη μητέρα που έχει κάνει ένα εκπληκτικό ταξίδι απώλειας βάρους. Ξεκίνησε στα 150 κιλά και έχει πέσει στα 70. Όλη αυτή η αλλαγή όμως της είχε αφήσει πολύ επιπλέον δέρμα.

Ήξερε πως ο μόνος τρόπος να το αλλάξει αυτό ήταν με κοιλιοπλαστική και το είχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της μέχρι που τελικά πήρε την απόφαση να το κάνει.

Όταν όμως το αποφάσισε, εκτός από υποστήριξη και αγάπη, δέχτηκε και σφοδρή κριτική από ανθρώπους που της έλεγαν: «αφού αγαπάς τον εαυτό σου, γιατί αφαιρείς ένα κομμάτι σου;»

Κάποιοι έλεγαν πως αφού αγαπάει τον εαυτό της, δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να τον αλλάξεις. Εκείνη όμως ήθελε να εξηγήσει την απόφασή της:

«Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να παραμείνετε στάσιμοι εάν θέλετε να αλλάξετε,» έγραψε στο Instagram.

Ανέβασε φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση λέγοντας πως κανένας δεν μπορεί να μας κάνει να αλλάξουμε το σώμα σας, παρά ο ίδιος ο εαυτό μας και πως είναι δυνατό κανείς να αγαπάει τον εαυτό του ακόμα και αν αποφασίσει να τον αλλάξει, όπως και εκείνη.

Η Amanda Roberts αφήνει τους 70,000 ακολούθους της να μαθαίνουν για το ταξίδι της.

Η μητέρα ανέβασε φωτογραφίες ‘πριν’ και ‘μετά’ από την απώλεια βάρους της.

Η Amanda ποτέ δεν μισούσε το δέρμα της. Πράγματι, πάντα έλεγε πόσο περήφανη είναι που τα κατάφερε.


Δεν έβλεπαν όμως όλοι θετικά την ιστορία της.

Στις 21 Οκτωβρίου 2017, η Amanda ανέβασε 3 φωτογραφίες από τα διάφορα στάδια του ταξιδιού της. Πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα και το αποτέλεσμα φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

«Κάποιοι προσπάθησαν να με μειώσουν λέγοντας πως δεν αγαπάω αρκετά τον εαυτό μου και πως ποτέ δεν τον αγάπησα πραγματικά αλλά έλεγα ψέματα για να αποκτήσω ακόλουθους.»

«Είμαι εδώ για να σας πω μπορείτε να κάντε ότι θέλετε με το σώμα σας και ακόμα να το αγαπάτε. Είναι το δικό σας σώμα και δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν να σας κάνει να ντρέπεστε για τις επιλογές σας.»

Συνέχισε θυμίζοντας σε όλους πως αγαπάει το σώμα της ανεξάρτητα του βάρους της και δεν θέλει κανείς να αποτρέπει ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι.

«Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θυμίστε του πως μπορεί να μην είναι ποτέ ‘τέλειο’ με βάση τα κοινωνικά πρότυπα, αλλά θα έχει πάντα αξία και είναι εκπληκτικό.»

Όπως βλέπετε, η Amanda έπρεπε να αφαιρέσει πολύ δέρμα και τώρα φαίνεται εντελώς διαφορετική.


«Να εκτιμάτε το από που έχετε έρθει και να ανυπομονείτε για το μέλλον που θα φτιάξετε για τον εαυτό σας.»

Νιώθει περήφανη για το σώμα της και είναι ευγνώμον για όσα έχει κάνει και το πώς την έχει βοηθήσει.

«Ποτέ δεν σταμάτησα να αγαπώ τον εαυτό μου γιατί είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω για εκείνο.»

Λέει πως το χαλαρό της δέρμα είναι το τρόπαιο για το βάρος που έχασε.

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για το σώμα αυτό, όπως αυτό δουλεύει για μένα όλη μου τη ζωή.»

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την αλλαγή γιατί το σώμα μου πάντα ήταν μεγάλο. Είναι πολύ παράξενο που κοιτάω τον καθρέφτη και βλέπω έναν εντελώς διαφορετικό σωματότυπο μετά από 20 χρόνια.»

Πώς σας φαίνεται η ιστορία της; 

Credit: littlethings.com