Ούτε η Kate Middleton Τέτοιο Νυφικό! Για Το νυφικό της Μαντώς Γαστεράτου χρειάστηκαν 200 ώρες Δουλειάς»!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο. Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Η Στάλω Θεοδώρου, είναι η σχεδιάστρια που επιμελήθηκε το νυφικό της παρουσιάστριας και σε δηλώσεις που έκανε στην Espresso, αποκάλυψε πώς θα είναι: “Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων.

Έχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλείας για να ολοκληρωθεί”.


Μάλιστα, ανέφερε πώς η Μαντώ έκανε μόνο δύο πρόβες στο ατελιέ της: “Τον Ιανουάριο, μετά την παρουσίαση της συλλογής μου στο Ζάππειο Μέγαρο, συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε γενικά τη γραμμή και το ύφος του νυφικού.

Τον Φεβρουάριο, όταν πήγα ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι, παρήγγειλα τις δαντέλες που πίστευα ότι της ταιριάζουν. Εχουμε κάνει μόνο δύο πρόβες στον χώρο μου”.

Πηγή: freegossip.gr