Ούτε αυτό το περίμενε ο Φιλιππίδης…

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και άλλες δύο απόπειρες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμένει απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ο ηθοποιός είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε την πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών. Σύμφωνα με το Mega, στη συζήτηση, που κράτησε λίγα λεπτά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε για συγκεκριμένα αιτήματα που μπορεί να έχει, χωρίς όμως να εκφράζει την παραμικρή επιθυμία για το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o ηθοποιός δεν θέλει να μιλήσει με κάποιον. Όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ρώτησαν αν είναι καλά εκείνος φέρεται να απάντησε: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν υπάρχουν κελιά και οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα.

Πηγη instanews.gr