Ουρές σε οντισιόν για ερωτικές ταινίες στο Περιστέρι -Ανεργοι ψάχνουν δουλειά [εικόνες]

Νέοι και ηλικιωμένοι, singles και παντρεμένοι σχημάτισαν ουρές έξω από γνωστό στριπ κλαμπ στο Περιστέρι. Το κάστινγκ για ταινίες πορvo ξεκινούσε σε λίγο.

Ολοι ήταν έτοιμοι να περάσουν από οντισιόν, διεκδικώντας μια θέση στη βιομηχανία πορvo, θέλοντας να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Ανεργοι κάθε ηλικίας από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν στο Περιστέρι για να συμμετάσχουν στις οντισιόν της εταιρείας παραγωγής του Τεό και της Ινας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό μέσα από τις ερωτικές ταινίες.

Η Espresso βρέθηκε στις οντισιόν και σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι πριν από τις 08:30 άρχισαν να σχηματίζονται ουρές από ανθρώπους που θέλησαν να πάρουν ρόλο σε σειρά πορvo. Οπως σημειώνει η Espresso, ξεχώρισε ένας 62χρονος που εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει ως κομπάρσος.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γδυθούν αποκαλύπτοντας τα… προσόντα τους. Την κριτική επιτροπή δεν την ενδιέφερε το σώμα και η ηλικία, αλλά η όρεξη που έδειχνε κάποιος. Μπορεί πολλοί να ανέβηκαν στη σκηνή, ωστόσο μόνο 30 θα είναι οι τυχεροί.

πηγη: iefimerida.gr