Ουάουυυυ…. Τον Γλέντησαν Ακόμα και οι κριτές: Ο Τζώρτζης το έπαιξε «ιντερνάσιοναλ» και ΔΕΝ ήξερε ούτε το… Μεξικό.

Τον γλέντησαν οι κριτές: Ο Τζώρτζης το έπαιξε «ιντερνάσιοναλ» και δεν ήξερε ούτε το… Μεξικό (Vid) Πήγε για μαλλί και βρήκε κουρεμένος.

Στο ξεκίνημα της δοκιμασίας Γεωγραφίας ο Τζώρτζης προσπάθησε να αυτοπροσδιοριστεί ως υπεράνω δυσκολίας στη μαγειρική ανάλογα με τα κράτη και δεν ήθελε να δείξει προτίμηση σε καμία κουζίνα.


Οι κριτές ξεκίνησαν από νωρίς την πλάκα με χαρακτηρισμούς όπως «παγκόσμιος« και «inrernational» και όταν ο Τζώρτζης σήκωσε το κουτί και είδε τη σημαία του Μεξικού ξεκίνησε το μεγάλο γλέντι.
Ο παίκτης δεν είχε ιδέα ποιας χώρας σημαία ήταν αυτή που κρατούσε, με όλους γύρω του να γελούν και το γέλιο τους να συνεχίζεται όταν ο «παντογνώστης» Τζώρτζης δεν είχε την παραμικρή ιδέα από την κουζίνα, αλλά και σχεδόν τίποτα από την κουλτούρα στη μαγειρική, πέρα από τα κοινά σε όλες τις χώρες υλικά που αναγνώρισε.

Οι κριτές είχαν ξεσπάσει σε γέλια και το γλέντι τους συνεχίστηκε όταν ένας εξ αυτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πήγε πάνω από τον πάγκο του όσο αυτός μαγείρευε και τον «γείωνε» σε κάθε προσπάθεια του Τζώρτζη να πουλήσει τις παρασκευές του ως κάτι φοβερό και πολύ νόστιμο.
https://youtu.be/a6MB2pxoCM4

ΠΗΓΗ