Μεγάλη έκπληξη.

Αυτοπεποίθηση. Μία λέξη, χιλιάδες ερμηνείες και εκατομμύρια τρόποι να φαίνεται πως την έχεις, χωρίς τελικά να την έχεις ακουμπήσει ούτε ξυστά.

Η αυτοπεποίθηση είναι αρετή για όποιον την έχει και μεγάλο αγκάθι για όσους δεν έχουν καταφέρει να την αποκτήσουν. Συνήθως, η έλλειψη της ερμηνεύεται με τα αισθήματα της ζήλειας και της ανασφάλειας.

Παρακάτω θα δεις τα τρία ζώδια, τα οποία σύμφωνα με την αστρολογία χαρακτηρίζονται ως τα πλέον ανασφαλή.

Παρθένος
Ο επικριτικός και δύσκολος Παρθένος, εκείνος που έχει άποψη, λόγο και αντιρρήσεις για τα πάντα, δυστυχώς, παρουσιάσει μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης και γίνεται καθρέφτης των συναισθημάτων του στους υπόλοιπους.

Δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ, ωστόσο από εκεί προκύπτει η τελειομανία του και η αυστηρότητα που δείχνει στον εαυτό του, μα και στους άλλους.

Καρκίνος
Ο υπερευαίσθητος Καρκίνος χάνει την όποια αυτοπεποίθηση έχει, όταν δεν εκλάβει στήριξη και κομπλιμέντα από τους ανθρώπους που αγαπάει. Υπολογίζει τόσο τη γνώμη των άλλων, που συχνά κλείνεται στο καβούκι του αν δεν λάβει την αναγνώριση που τόσο αναζητά.

Και αυτό τι μας δείχνει; Πολλές ανασφάλειες φυσικά.

Δίδυμοι
Μπορεί το συγκεκριμένο ζώδιο να είναι το πιο επικοινωνιακό του ζωδιακού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει πράγματα την αυτοπεποίθηση που δείχνει και διαφημίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Η αυτοπεποίθηση είναι σιωπηλή, δεν κάνει κρότο.

Όμως ένας Δίδυμος δεν μπορεί ποτέ να καθίσει ήσυχος και αυτό κάτι σημαίνει…

Πηγή: belikeyou.gr