Ό,τι πιο γλυκό! Ο Σωτήρης Κοντιζάς μας δείχνει το αγαπημένο παραμύθι της κόρης του
Www.true.gr

Ό,τι πιο γλυκό! Ο Σωτήρης Κοντιζάς μας δείχνει το αγαπημένο παραμύθι της κόρης του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς chef στην Ελλάδα. Τον γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από τον ρόλο του αυστηρού κριτή στο τηλεοπτικό παιχνίδι Master Chef και αμέσως κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο επιτυχημένος chef διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Είναι παντρεμένος με την Ελληνοϊταλίδα Δέσποινα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 3,5 ετών Αριάνα – Τσιχίρο και ένα ακόμα αγορακι που γεννήθηκε πριν από 1,5 χρόνο.


Ωστόσο, κάποιες φορές, όχι πολλές οι αλήθεια είναι, ο διάσημος μπαμπάς μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και στιγμές μέσα από τα social media. Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις ο Σωτήρης Κοντιζάς μας αποκάλυψε το αγαπημένο παραμύθι της κόρης του.

Μάλιστα, η ανάρτησή του ήταν άκρως περιγραφική, καθώς αναφέρει και τον μεταξύ τους διάλογο κάθε φορά που η μικρή Αριάνα θέλει να της διαβάσει ο μπαμπάς της το συγκεκριμένο παραμύθι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά του και πάντα όταν αναφέρεται σε αυτά με γλυκύτητα και τρυφερότητα.

Μπορεί να μην είναι πολλές οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με τον γιο και την κόρη του, είναι όμως όλες αξιολάτρευτες.

Εδώ τον βλέπουμε στα γυρίσματα του Master Chef όπου όπως είχε πει εκείνη την ημέρα, ο γιος του είναι ο προσωπικός του υποβολέας.

Πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος chef μοιράστηκε μαζί μας το αγαπημένο βιβλίο της κόρης του.Το βιβλίο λέγεται «Η Πέτρα» και το σχόλιο που συνόδευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν : «-Πάλι -Τι πάλι; -Διάβασε πάλι. -Mα Αριάννα, το έχουμε διαβάσει 5 φορές! -Σε παρακαλώωωω, πάλι! Καθετί καινούριο που συναρπάζει τα παιδιά, μπορούν να το κάνουν ξανά και ξανά και ξανά. Δεν είναι τόσο το ίδιο το αντικείμενο με το οποίο συνδέονται (δεν τους πειράζουν οι τσαλακωμένες, ζωγραφισμένες, χαμένες σελίδες), αλλά με το συναίσθημα που τους προκαλεί. Ίσως για αυτό «Η Πέτρα» να είναι η αγαπημένη ιστορία της Αριάννας τελευταία. Μου τη ζητάει κάθε βράδυ, νομίζω περισσότερο για να θυμηθώ εγώ τι έχει -και τι δεν έχει- πραγματική σημασία. Άλλωστε, όπως λέει και ο υπότιτλος του βιβλίου, αυτά οι μικροί τα ξέρουν ήδη.»

πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr