«Ο,τι απομένει απ’ τη ζωή είναι μια μέρα» – Η Κλέλια Ρένεση γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Η ηθοποιός ευχήθηκε στη μικρή Κοραλία και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Πριν ένα χρόνο, η Κλέλια Ρένεση έφερε στη ζωή την κορούλα της, Κοραλία. Η μικρή, λοιπόν, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και η μητέρα της, της ευχήθηκε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» με την ανάρτησή της έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου.

«Ένας χρόνος απο τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα και περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα και με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ’ αυτό το ταξίδι. Και όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να έχω εγώ ένα τυχερό και υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονουν, ορφανεύουν απο γονείς ή από αγάπη και η καρδιά τους γεμίζει φόβο.

Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, όπως τους αξίζει και να χει και αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Οπως και να χει, δύναμη σε όλες τις μαναδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί ειναι η αξία. Αυτός ειναι ο χρυσός. Αυτή επρεπε να ειναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους και η μόνη παρακαταθήκη. Τα σέβη μου και «τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα. Ο,τι απομένει απ’ τη ζωή είναι μια μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση στα social media.

πηγη: protothema.gr