Όταν Ξύπνησε το Πρωί, τα Χείλη της Ήταν Πρησμένα και ο Πονούσε Ανυπόφορα. Ο Λόγος; Κάτι που Κάνουμε Όλοι μας.
Www.true.gr

Όταν Ξύπνησε το Πρωί, τα Χείλη της Ήταν Πρησμένα και ο Πονούσε Ανυπόφορα. Ο Λόγος; Κάτι που Κάνουμε Όλοι μας.

Μία έφηβος ισχυρίζεται πως αγόρασε ένα σετ καλλυντικών, το Kylie Jenner cosmetics, το οποίο ήταν απομίμηση και της προκάλεσε πρήξιμο στο χείλος με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια.

Η Larissa Reynolds, 19, αγόρασε μία ψεύτικη έκδοση του προϊόντος για £5 τον Απρίλιο και μέχρι τώρα δεν το είχε χρησιμοποιήσει. Την Πέμπτη το βράδυ, φόρεσε το κραγιόν χωρίς κάποιο πρόβλημα και βγήκε έξω με τους φίλους της.

Το επόμενο πρωί όμως, το χείλος της είχε αρχίσει να πρήζεται και τρομοκρατήθηκε.Είπε: «Στο τέλος της βραδιάς ένιωθα μία παράξενη αίσθηση στο χείλος μου αλλά δεν έδωσα σημασία. Όταν ξύπνησα είχε πρηστεί και πονούσε αρκετά. Καθώς περνούσε η μέρα, το πρήξιμο μεγάλωνε συνεχώς και νόμιζα ότι το χείλος μου θα έπεφτε.»

Το αυθεντικό σετ καλλυντικών πωλείται στην ιστοσελίδα της διάσημης τηλεπερσόνας για $29.99. Αφού παρατήρησε το πρήξιμο, έβαλε πάγο σε προσπάθεια να το περιορίσει και τηλεφώνησε σε έναν φίλο της για να την πάει στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο της είπαν πως το δέρμα της είχε κάνει αλλεργική αντίδραση και πως θα έπρεπε να πετάξει αμέσως το ψεύτικο σετ που αγόρασε. Δεν περίμενε με τίποτα να πάθει κάτι τέτοιο από μακιγιάζ.Το σετ καλλυντικών το είχε αγοράσει από μία κοπέλα στο Facebook και τώρα θέλει να προειδοποιήσει και άλλες γυναίκες για τους κινδύνους του να αγοράζεις ψεύτικα καλλυντικά.

Σίγουρα είναι πιο δελεαστικό λόγω τιμής, αλλά δεν αξίζει να θέσεις την υγεία σου σε κίνδυνο για να γλυτώσεις μερικά χρήματα. Η 19χρονη το έμαθε αυτό το μάθημα αλλά με τον δύσκολο τρόπο.

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν ένα προϊόν είναι αυθεντικό, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr