Όταν Ξύπνησε το πρωί, είδε τις Βλεφαρίδες της στο Μαξιλάρι. Αυτό που το Προκάλεσε, θα σας Ανατριχιάσει.

Η υπερβολή είναι πάντα επικίνδυνη και το σώμα μας δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Η φύση μας δημιούργησε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που είναι βέλτιστος και δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.

Οπότε γιατί ψάχνουμε εξωτερικές ενισχύσεις και επιλέγουμε να πάμε στον πλαστικό χειρούργο; Μπορεί να είναι προσωπική επιλογή αλλά μερικές φορές τα αποτελέσματα μπορεί να είναι δραστικά και ακραία!

Μία γυναίκα πήγε στο κομμωτήριο Emmaculate Beauty στο Morley της Αγγλίας για να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Η ιδιοκτήτριά του, Emma Dhanjal, όμως είδε κάτι τραγικό που την έκανε να ανατριχιάσει!

«Οι βλεφαρίδες αυτής της γυναίκας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το προηγούμενο κομμωτήριο στο οποίο πήγαινε είχε κάνει τόσο μεγάλη ζημιά που έπεφταν όταν τις άγγιζα με το τσιμπιδάκι.»


Οι βλεφαρίδες της δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο.

«Ήθελε ψεύτικες βλεφαρίδες για τα γενέθλιά της αλλά δεν μπορούσα να την βοηθήσω γιατί της είχαν πέσει οι δικές της.»

Η Ms Dhanjal συνέχισε λέγοντας πως η πελάτης της έπρεπε να πάει σε ειδικό για να την εξετάσει για μόλυνση.


«Είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά και θα πρέπει να γίνεται με την ανάλογη προσοχή και υπευθυνότητα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον άνθρωπο που σου φτιάχνει τις βλεφαρίδες και να ξέρεις πως είναι αρκετά ικανός.»

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα:

«Δεν θα πρέπει να φοβάστε να φτιάχνετε τις βλεφαρίδες σας. Αυτό που έπαθε αυτή η κυρία δεν είναι φυσιολογικό, ούτε συνηθισμένο. Όταν είδα τις βλεφαρίδες της ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Να θυμάστε πως ότι πληρώνεις, παίρνεις.»

Credit: wittyfeed.me