Όταν Βρήκε το Μωρό της να Κοιμάται Έτσι, Δεν Πίστευε στα Μάτια της. Άρπαξε την Κάμερα και Μας Έφτιαξε τη Μέρα

Η αγάπη της μητέρας για το παιδί της δεν έχει όρια. Αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να δει το μωρό της ενώ ακόμα μεγαλώνει μέσα της. Με την εφεύρεση των 3D υπέρηχων, οι μητέρες μπορούν κυριολεκτικά να κοιτάξουν το πρόσωπο και άλλα χαρακτηριστικά του αγέννητου μωρού τους.

Και όταν η Sarah Kelleher Steppling από την Νότια Καρολίνα έριξε μια ματιά στο μωρό της μέσα από τον υπέρηχο, το ερωτεύτηκε ακόμα περισσότερο, που ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Και λίγο αργότερα, το μωρό της, Michael, ήρθε στον κόσμο. Παρόλο που είναι ακόμα μερικών εβδομάδων, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για έναν υπέροχο λόγο.

Ενώ είναι ένα αξιολάτρευτο μωράκι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Είναι ο τρόπος που κοιμάται που έχει κάνει το διαδίκτυο να τον ερωτευτεί. Επειδή το πρόσωπό του φαίνεται ίδιο με τον υπέρηχο, ο κόσμος δεν μπορεί να τον χορτάσει.

Το αγοράκι έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο που κοιμάται. Βάζει τα χέρια του πίσω από το κεφάλι σε μία πόζα που θα σας κάνει και εσάς να τον ερωτευτείτε.

Μετά την γέννησή του, η μητέρα του μοιράστηκε τις φωτογραφίες «πριν» και «μετά» τον τοκετό του για να δει αν το διαδίκτυο έβλεπε αυτό που έβλεπε εκείνη – πως κοιμόταν με τον ίδιο τρόπο που κοιμόταν και στην μήτρα της.

Από εκείνην την φωτογραφία από τον υπέρηχο, τον αγάπησε και ανυπομονούσε να τον γνωρίσει!

Πηγή