Όταν τον Βρήκαν οι Αστυνομικοί, το Κορμάκι του Ζύγιζε 7 Κιλά. Σοκαρισμένοι δεν Πίστευαν στα Μάτια τους
Www.true.gr

Όταν τον Βρήκαν οι Αστυνομικοί, το Κορμάκι του Ζύγιζε 7 Κιλά. Σοκαρισμένοι δεν Πίστευαν στα Μάτια τους

Ένα 9χρονο αγόρι είναι νεκρό. Αυτή η φράση από μόνη της είναι τραγική, αλλά αυτή η ιστορία δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ένα νεαρό αγόρι είναι νεκρό.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο το παιδί πέθανε, που κάνει όλο αυτό πολύ πιο σπαρακτικό. Το αγόρι είχε εγκεφαλική παράλυση και τέσσερις ενήλικες το είχαν παραμελήσει – γι’ αυτό είναι νεκρό.

Το αγόρι, Cameron Hoopingarner, έπαθε καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Πέθανε λίγο αργότερα. Ο σερίφης Greg Ewing είπε ότι ο Cameron, ο οποίος ήταν τυφλός, ήταν σοβαρά υποσιτισμένος και ζύγιζε λιγότερο από 7 κιλά.Οι τέσσερις ενήλικες που έμεναν στο ίδιο σπίτι, έχουν συλληφθεί. Δύο από τους ενήλικες, οι Hubert και Robin Kraemer, ήταν οι κηδεμόνες του Cameron. Ήταν υπό την φροντίδα τους, από τότε που ήταν τριών ημερών.

Ο Chad Kraemer και η Sarah Travioli, ζούσαν επίσης στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 5 και 3 ετών. Και τα δύο παιδιά είναι τώρα υπό την επιμέλεια των υπηρεσιών προστασίας παιδιών. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση αυτών των παιδιών.Τα άτομα που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για παράλειψη παιδιού με αποτέλεσμα το θάνατο.

Οι Kraemer και Travioli κατηγορήθηκαν επίσης για την αποτυχία τους να αναφέρουν την παραμέληση του παιδιού. Οι βιολογικοί γονείς του Cameron ειδοποιήθηκαν.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ewing είπε ότι η κατάσταση τον έκανε τρελό. Πώς θα μπορούσε κάποιος να το κάνει αυτό σε ένα παιδί – πόσο μάλλον ένα τυφλό και ανάπηρο;

Credit: relayhero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr