Όταν τον Συνέλαβαν έμοιαζε με Μοντέλο. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα, 14 χρόνια μετά, θα Σοκαριστείτε!
Www.true.gr

Όταν τον Συνέλαβαν έμοιαζε με Μοντέλο. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα, 14 χρόνια μετά, θα Σοκαριστείτε!

Γνωρίζοντας τις συνέπειες, είναι πολύ παράξενο κάποιος να θέλει να κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης. Βέβαια, ρίχνοντας μία ματιά στο πώς αντιδράει ο εγκέφαλος στο ναρκωτικό αυτό, αποκαλύπτεται ακριβώς γιατί οι χρήστες εθίζονται.

Όπως σε κάθε ναρκωτικό – συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ και της νικοτίνης – η μεθαμφεταμίνη προκαλεί την απελευθέρωση ντοπαμίνης, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα ένα έντονο αίσθημα ευφορίας.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι απελευθερώνει 12 φορές περισσότερη ντοπαμίνη από ότι θα απελευθερωνόταν από μία δραστηριότητα όπως φαγητό ή $εξ, που σημαίνει πως η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε ο χρήστης έχει ζήσει.

Βέβαια, όπως λένε, όσο πιο ψηλά ανέβεις, τόσο πιο δύσκολη η προσγείωση όταν τελειώσει η επίδραση του ναρκωτικού, αφού ο χρήστης βιώνει μετά μία εξίσου έντονη κατάθλιψη.

Οπότε κάνει ξανά χρήση της ουσίας γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει να νιώθει άσχημα και έτσι μπαίνει στον φαύλο κύκλο του εθισμού στην ουσία αυτή.

Εάν δεν σπάσει αυτός ο κύκλος, ο χρήστης είναι σίγουρο πως θα περάσει πολύ δύσκολα. Ανεβαίνει πολύ επικίνδυνα η θερμοκρασία του σε κάθε χρήση και έτσι ρισκάρει να πεθάνει κάθε φορά που παίρνει τη δόση του.

Η μεθαμφεταμίνη μπορεί να κάνει κάποιον υπερβολικά παρανοϊκό, κυκλοθυμικό και απρόβλεπτο σε βαθμό που αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του και τους άλλους.

Μία από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που ένας χρήστης μπορεί να πει για την ιστορία του, είναι γραμμένη σε όλο του το πρόσωπο. Όπως στην περίπτωση του 32χρονου Matthew Medlin που θα δείτε πόσο άλλαξε μέσα σε 14 χρόνια.Εδώ είναι 18, μετά την πρώτη του σύλληψη το 2002. Είναι όμορφος με ωραία χαρακτηριστικά και βλέμμα και μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με ένα μοντέλο.


5 χρόνια μετά, ήδη έχει αρχίσει να γερνάει πρόωρα. Η μεθαμφεταμίνη είναι γνωστό πως επηρεάζει πολύ το δέρμα και προκαλεί πληγές.


Μέχρι το 2013, είχε κάνει κάποια πολύ παράξενα τατουάζ στο πρόσωπό του. Όπως βλέπετε, τα μάγουλά του έχουν μαζέψει. Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο σε χρήστες μεθαμφεταμίνης, αφού προκαλεί μείωση της όρεξης και έτσι χάνουν πολλά κιλά.


Τον συνέλαβαν τρεις φορές εκείνο τον χρόνο.


Σε αυτή τη φωτογραφία συνελήφθη για $εξουαλική κακοποίηση, κλοπή και επίθεση.


6 μέρες πριν αποφυλακιστεί το 2014, απέδρασε από τη φυλακή. Παραδόξως, κατάφερε να αποδράσει χωρίς να είναι βράδυ και χωρίς να τον πιάσουν.


Ωστόσο, η απόδρασή του κράτησε μόλις 10 ώρες πριν τον εντοπίσουν. Συνελήφθη και δικάστηκε για απόδραση από φυλακή.
Μέχρι το 2015, είχε αφήσει τα μαλλιά του να φτάσουν μέχρι τον ώμο. Παρόλο που τα ναρκωτικά και η παρανομία τον έχουν αλλάξει, πέρυσι φαινόταν πιο υγιής από ότι φαίνεται τώρα.


Πριν την τελευταία φορά που τον συνέλαβαν, τον είχαν δει να σκαρφαλώνει πάνω σε τραίνα. Είπε αργότερα στους αστυνομικούς πως ήταν 26 ώρες ξύπνιος, κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο σε χρήστες μεθαμφεταμίνης, λόγω της δράσης του ναρκωτικού.


Όταν τον πλησίασαν, άρχισε να τους πετάει πέτρες και κομμάτια μέταλλο. Μετά έγινε ακόμα πιο επιθετικός, αφού πήρε άλλη μία δόση από μεθαμφεταμίνη και η αστυνομία αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει με πλαστικές σφαίρες.


Αλλά και πάλι δεν πήγε για πολύ καιρό μέσα. Όλες οι κατηγορίες ήταν πλημμελήματα και από τότε θα πρέπει να έχει αποφυλακιστεί. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ξέρει που βρίσκεται.


Το ταξίδι του δεν έχει τελειώσει ακόμα.


Έτσι ήταν ο Medlin μετά την τελευταία αυτή σύλληψη. Όπως βλέπετε, μία από τις πληγές του έχει χειροτερέψει πάρα πολύ.


Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να βλέπεις νέα παιδιά που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους να χάνονται μέσα σε έναν ψεύτικο κόσμο και να χαραμίζουν όλη αυτή την ενέργεια και δίψα για ζωή που έχουν.

Credit: diply.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr