Όταν Τελείωσε ο Τοκετός, τους είπαν να Ετοιμάσουν την Κηδεία της. Σήμερα Η Εξομολόγηση του Πατέρα Συγκλονίζει τον Πλανήτη.

Το 2008 γεννήθηκε ένα κοριτσάκι με όνομα Vitória Marchioli σε νοσοκομείο της Βραζιλίας και γρήγορα διαγνώστηκε με μία επικίνδυνη πάθηση – το σύνδρομο Treacher Collins.

Το πρόσωπο του νεογνού ήταν τόσο άσχημα παραμορφωμένο που οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως δεν θα ζούσε περισσότερο από μία μέρα. Τους είπαν πως θα έπρεπε να αρχίσουν να σχεδιάζουν την κηδεία τους.

Από τότε, 9 χρόνια έχουν περάσει και η Vitória είναι ακόμα πολύ ζωντανή, κάτι που έχει καταπλήξει τους γιατρούς όλου του κόσμου.

Αυτό το κοριτσάκι είναι πολύ δυνατό! Έχει επιβιώσει από 8 επεμβάσεις τα τελευταία 6 χρόνια για να αναδομηθεί το πρόσωπό της.


Παρόλο που έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις παιδιών με Treacher Collins στο παρελθόν, ποτέ δεν είχαμε δει μία τόσο σοβαρή περίπτωση. 

Σε μία συνέντευξη, ο πατέρας της Vitória, Ronaldo, μίλησε για την δύσκολη κατάσταση της κόρης του.

«Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα επιβιώσει. Δεν περιμέναμε να τα καταφέρει μέχρι τα 9α γενέθλιά της αλλά είμαστε πολύ ευγνώμονες που τα κατάφερε.»


Τι απίστευτο που είναι το ταξίδι της! Για να δείτε περισσότερα για την ιστορία της, ρίξτε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μία δωρεά στον λογαριασμό της στο GoFundMe. Η οικογένεια χρειάζεται τις δωρεές για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για την θεραπεία της κόρης τους.

Πηγή