Όταν Σήκωσε τις Φωτογραφίες των Ποδιών της στο Fb Την Κορόιδεψαν. Μόλις όλως είδαν ΤΙ Μπορεί να Κάνει με Αυτά, Ζήλεψαν.

Πάντα κάτι νέο και παράξενο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Όπως το γεγονός ότι μια γυναίκα από την Ταϊβάν κατέχει το ρεκόρ για τα πιο μακριά δάχτυλα ποδιών. Είναι τόσο μακριά, που κάποιος θα μπορούσε να τα περάσει για δάχτυλα χεριών!

Η φοιτήτρια από την Ταϊβάν δημοσίευσε μόνη της στα κοινωνικά μέσα φωτογραφίες των ποδιών της, εξηγώντας ότι από την παιδική ηλικία την κοιτούσαν όλοι παράξενα όταν φορούσε ανοιχτά παπούτσια.

Μπορεί τα δάχτυλα των ποδιών της να τραβούν την προσοχή, ωστόσο έχουν και μερικές χρησιμότητες, όπως το να πιάνει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή άλλα αντικείμενα.


Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα πόδια αυτής της γυναίκας είναι παρόμοια με άλλων πρωτεύοντωνθηλαστικών, όπως οι πίθηκοι και οι χιμπαντζήδες, που έχουν μακριά και ευέλικτα δάχτυλα ποδιών, που τους επιτρέπουν να σκαρφαλώνουν σε δέντρα και να πιάνουν αντικείμενα πιο εύκολα.

Έρευνες δείχνουν ότι 1 στους 13 ανθρώπους έχουν «πόδια πιθήκου», που μοιάζουν με τα πόδια των τριχωτών μακρινών προγόνων μας.


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν άκαμπτους συνδέσμους στα δάχτυλα των ποδιών, που κρατούν το πόδι άκαμπτο. Κάποιοι άνθρωποι έχουν όμως πιο ευέλικτα πόδια και δάχτυλα και μπορούν να λυγίζουν ακόμα και την καμάρα του πέλματος.

Όπως και να χει, τα δάχτυλα των ποδιών αυτής της φοιτήτριας είναι μοναδικά και είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσει κανείς από τα δάχτυλα χεριών υπό συγκεκριμένες γωνίες. 

Hey, everyone should learn from this woman that accepting your differences is a good thing. Now, the question remains: does she wear toe socks or gloves? The world may never know…