Όταν Παντρεύτηκαν Αποφάσισαν να Βάψουν το Σπίτι τους. Το Χρώμα που το Έβαψαν Παραλίγο να τους Κοστίσει τη Ζωή.

Ένα ζευγάρι από το Τέξας λέει πως έχουν δεχτεί απειλές για την ζωή τους αφού ανέβασαν μία φωτογραφία του σπιτιού τους, το οποίο είχαν βάψει σε ένα φωτεινό γαλαζοπράσινο χρώμα.

Η Keely και ο Peter Dubrova λένε πως η απόφασή τους να βάψουν το σπίτι τους με αυτό το χρώμα εγκρίθηκε από την ένωση ιδιοκτητών και το έκαναν για να το νιώσουν περισσότερο δικό τους.

Αφού όμως κάποιος ανέβασε ανώνυμα την φωτογραφία τους στο διαδίκτυο και ζητούσε γνώμες, εκατοντάδες άνθρωποι απάντησαν με πολύ σκληρά σχόλια.

Μία εβδομάδα μετά, η ένωση ιδιοκτητών τους έστειλε ένα γράμμα ζητώντας να το ξαναβάψουν. Αυτός που ανέβασε την φωτογραφία είπε πως δεν ήθελε να προκαλέσει τόση αναστάτωση και δεν περίμενε αυτή την αντίδραση.

Η οικογένειά δεν ξέρει τι να κάνει. Προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους για να καταλάβει ποια χρώματα είναι καλά και ποια θέλουν αλλαγή.

Το σπίτι έχει γίνει δημοφιλές θέμα συζήτησης στην πόλη.

Οι Dubrovas λένε πως δεν έχουν πρόβλημα να αλλάξουν το χρώμα αλλά θέλουν να ξέρουν ποιοι είναι οι κανόνες για να αποφύγουν άλλα παρόμοια λάθη στο μέλλον.

Η γειτονιά και το ζευγάρι ελπίζουν να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στις 26 Οκτωβρίου.

Credit: americanow.com