Όταν ο Τσίπρας έλεγε πως θα καταργήσει τα χημικά
Www.true.gr

Όταν ο Τσίπρας έλεγε πως θα καταργήσει τα χημικά

Με τον πιο άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, αφού οι χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, παρά την αντοχή που έδειξαν, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν όταν οι αστυνομικοί τους έπνιξαν χρησιμοποιόντας καπνογόνα.

Η κυβέρνηση με τρόπο ξεδιάντροπο, δεν δίστασε να κάνει εκτεταμένη χρήση, ακόμα και ληγμένων, χημικών αδιαφορώντας πλήρως για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που βρίσκονταν στο συλλαλητήριο, καθώς και για το ενδεχόμενο ο κόσμος να ποδοπατηθεί στην προσπάθεια του να στριμωχτεί στο κάτω μέρος της πλατείας ούτως ώστε να προστατευτεί.

Μάλιστα, κατά των χημικών φαίνεται πως ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας. Πριν όμως γίνει πρωθυπουργός.


«Είναι ευκαιρία να πούμε ότι η ιστορία με τα χημικά πρέπει κάποτε να τελειώσει. Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που γίνεται χρήση αυτών των απαγορευμένων ουσιών, είναι πολύ επικίνδυνες αυτές οι ουσίες. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι γενικά η καταστολή δεν είναι μέσο λύσης των κοινωνικών προβλημάτων, αλλά εδώ πρέπει να δούμε ότι γιατί σε άλλες ώρες δεν χρησιμοποιούνται αυτά τα χημικά και χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα;» είχε πει προ ετών σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρωθυπουργός.

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2693058210719329/


Όμως σήμερα φαίνεται πως τα χημικά βόλευαν την κυβέρνηση.

Την βοήθησαν να «διώξει» τον κόσμο που διαδήλωνε, κάνοντας για μια ακόμα φορά το χατίρι σε… μια χούφτα κουκουλοφόρους, διαλύοντας με άδοξο τρόπο το συλλαλητήριο και στερώντας παράλληλα το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΠΗΓΗ: onnews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr