Όταν ο Γιάννης Γκιωνάκης κλέφτηκε με μια υποψήφια των ελληνικών καλλιστείων (pics)
Www.true.gr

Όταν ο Γιάννης Γκιωνάκης κλέφτηκε με μια υποψήφια των ελληνικών καλλιστείων (pics)

Ο Γιάννης Γκιωνάκης αγαπημένος ηθοποιός, είχε κι αυτός τα δικά του πάθη όπως όλοι μας. Μάλιστα ένα του πάθος έγινε αρκετά γνωστό το 1952, όταν ερωτεύτηκε και κλέφτηκε με ένα γνωστό μοντέλο της εποχής!

Τον Απρίλιο του 1952 λοιπόν η Ρένα Κωνσταντινίδη διεκδικούσε μια καριέρα μοντέλου υπό το ψευδώνυμο Ρένα Κωνστάνς. Στα παρασκήνια του διαγωνισμού ομορφιάς γνωρίστηκαν και εκεί ξεκίνησε ο έρωτας!
Το επόμενο διάστημα η Ρένα Κωνστάνς ξημεροβραδιαζόταν στο θέατρο χωρίς όμως κανείς να έχει πάρει μυρωδιά το μεγάλο έρωτα μεταξύ της και του διάσημου ηθοποιού!

Όμως, όλα έμειναν κρυφά στο δημόσιο βίο αλλά όχι στον ιδιωτικό. Οι γονείς της έμαθαν τη σχέση της και της ζήτησαν να χωρίσει! Εκείνη όμως δεν τους άκουσε και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να κλεφτουν.


Οι δυο τους βρήκαν… καταφύγιο στο σπίτι ενός φίλου του Γιάννη Γκιωνάκη στον Πειραιά. Οι γονείς της έκαναν φύλλο και φτερό την Αθήνα και τους συγγενείς και φίλους του ηθοποιού μέχρι να εντοπίσουν την κόρη τους και ήταν λογικό μετά από τόση φασαρία η ιστορία τους να γίνει γνωστή…

Όταν ο Γκιωνάκης επέστρεψε στο σπίτι μετά τη βραδινή του παράσταση στο θέατρο, εκείνη έλειπε και γύρισε στους δικούς της…

Πηγή: e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr