Όταν κοίταξε τα Δάχτυλα του Μωρού της, την έπιασε Τρόμος. Τώρα προειδοποιεί Όλους τους Γονείς για Αυτόν τον Κίνδυνο
Www.true.gr

Όταν κοίταξε τα Δάχτυλα του Μωρού της, την έπιασε Τρόμος. Τώρα προειδοποιεί Όλους τους Γονείς για Αυτόν τον Κίνδυνο

Μία μητέρα από το Μίτσιγκαν στράφηκε στο Facebook για να πει την ιστορία της. Δηλαδή, για το πώς η έλλειψη γνώσης έθεσε το μωρό της σε κίνδυνο. Την ιατρική κατάσταση που έχει το μωρό της, πρέπει να τη γνωρίζει κάθε γονέας!

Ο γιος της Heather Fricke Jacob ήταν μόλις 10 εβδομάδων όταν άλλαξε την πάνα του και τον έβαλε για ένα 2ωρο υπνάκο. Το γλυκό μικρό μωρό δεν φωνάζει ποτέ, εκτός εάν πρόκειται για τις βασικές του ανάγκες.

Οπότε, όταν ξύπνησε από τον ήρεμο ύπνο του, η Heather έλεγξε την πάνα του για να σιγουρευτεί ότι ήταν άνετος. Τότε, παρατήρησε τα δάχτυλα των ποδιών του που ήταν μπλε.

Μετά από πιο προσεκτική ματιά, ο μπαμπάς του μωρού, Tommy, εξεπλάγην όταν ανακάλυψε κάτι πολύ λεπτό σαν σύρμα, τυλιγμένο γύρω από τα δάχτυλά του.

Οι Heather και Tommy πήγαν σε ένα πάρτι αργότερα εκείνο το βράδυ, οπότε αφού ο Jacob ξύπνησε από τον υπνάκο του, αποφάσισε ότι ήταν η τέλεια στιγμή να τροφοδοτήσει το μωρό, να αλλάξει τις πάνες του και να τον βάλει σε μερικά φρέσκα ρούχα.«Ο Tommy συνειδητοποίησε ότι τα δύο δάχτυλά του ήταν μπλε και δεμένα μαζί με ένα νήμα από μαλλιά!!! Έβγαλα ό, τι μπορούσα και πήγαμε στο νοσοκομείο. 5 γιατροί προσπαθούσαν να βγάλουν το υπόλοιπο των μαλλιών από τα δύο δάχτυλα του…»

Οι γιατροί είπαν στην Heather ότι αν δεν είχε αφαιρέσει τις τρίχες που είχαν τυλιχτεί γύρω από τα 2 δάκτυλα των ποδιών του πριν έρθουν στο νοσοκομείο, θα χρειαζόταν να τα ακρωτηριάσουν.

Η Heather παροτρύνει όλους τους γονείς να ελέγχουν τα μωρά τους. Το σύνδρομο Hair Tourniquet είναι μια πολύ σπάνια ιατρική διάγνωση και συμβαίνει συχνότερα από ό, τι νομίζουν οι άνθρωποι!«Ελέγχετε τα πόδια των μωρών σας όσο πιο συχνά μπορείτε!!! Και αν έχετε αγοράκι, να ελέγχετε ακόμα και το πέος του…»

Η Heather τράβηξε αυτή τη φωτογραφία με τα δάχτυλα του μωρού της, μόλις 12 ώρες μετά την αφαίρεση των τριχών.

Η Heather ενημερώνει τους γονείς ότι η γνώση είναι δύναμη και ότι ακόμη και αν όλα φαίνονται καλά, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα.

Credit: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr