Όταν Είπε στον Άντρα της ότι θα Δουλέψει, της Άδειασε το Οξύ στο Πρόσωπο. Μόλις Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα, θα Δακρύσετε

Η ισότητα των φύλλων ακόμα παραμένει μεγάλο θέμα. Πολλοί άντρες θεωρούν πως μόνο ο άντρας θα πρέπει να δουλεύει και πως θα πρέπει να είναι πιο πετυχημένος από την γυναίκα του.

Ωστόσο, τα παντρεμένα ζευγάρια θα πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον στα εύκολα και τα δύσκολα, οπότε το να δουλεύει μία γυναίκα εκ μέρους του άντρας της δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα.

Φαίνεται όμως πως για έναν άντρα από την Ινδία αυτό δεν ισχύει…

Ο ρομαντισμός στην σχέση τους τέλειωσε απότομα όταν η μητέρα από την Ινδία σημαδεύτηκε από οξύ που της έριξε ο άντρας της. Η Zakira Ali Sheik δέχτηκε μία δουλειά για να φτιάχνει σαπούνια, αφού ο άντρας της αρνήθηκε να δουλεύει ως οδηγός ποδηλάτου-ταξί. 

Επειδή δεν είχαν αρκετά χρήματα για να ζήσουν, η Zakira αποφάσισε να δεχτεί την δουλειά.  

Ο Roobab αντί να εκτιμήσει την πρωτοβουλία της Zakira, εξοργίστηκε με την γυναίκα του. Την κατηγόρησε πως τον προσέβαλε και την κλείδωσε στο σπίτι τους πριν της πετάξει οξύ στο πρόσωπο.

«Ούρλιαζα από τον πόνο αλλά ο αδερφός μου άργησε 10 λεπτά πριν καταφέρει να μπει μέσα. Ο πόνος ήταν αφόρητος.»

Η επίθεση με το οξύ άφησε την Zakira βαριά σημαδεμένη και την τύφλωσε από το ένα μάτι. Επίσης, το άλλο της μάτι είναι κλειστό από όταν έγινε το περισατατικό.

Τώρα, υποφέρει από βαριά τραύματα και οι επεμβάσεις της χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα.

Η μητέρα δύο παιδιών είναι ακόμα σε νοσοκομείο της Μουμπάι. Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που έπρεπε να της βάλουν σωληνάκι στο λαιμό για να μπορεί να αναπνέει.

Έχει στηθεί και μία σελίδα για να βρεθούν χρήματα για τα ιατρικά έξοδα.


Δεν είναι ξεκάθαρο τι έχει συμβεί στον Roobab. Η Zakira, από την άλλη, ελπίζει να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά της.

Πηγή