Όταν είπε η Μαμά στο μωρό της " Σ αγαπά" κανείς ΔΕΝ μπορούσε να φανταστεί την Αντίδραση του... Όλο ο Διαδίκτυο ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει το γέλιο!
Www.true.gr

Όταν είπε η Μαμά στο μωρό της » Σ αγαπά» κανείς ΔΕΝ μπορούσε να φανταστεί την Αντίδραση του… Όλο ο Διαδίκτυο ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει το γέλιο!

Μαμά λέει στο μωρό της «Σ ‘αγαπώ». Το Διαδίκτυο δεν μπορεί να σταματήσει το γέλιο από την αντίδραση του μωρού.

Σε 15 μήνες, η Gemma Kate μπορεί να έχει μια καριέρα στο τραγούδι μπροστά της! Όταν η μητέρα της τραγουδά «σε αγαπώ», η Gemma την αντιγράφει με το πιο αξιολάτρευτο (και εντυπωσιακό) τρόπο.

Η μαμά κάθεται στον καναπέ με το αξιολάτρευτο μωρό της στην αγκαλιά της. Μπορούμε να πούμε απλά ότι η μικρή Gemma είναι απλά όμορφη! Με τα ροζ μάγουλα και τα μεγάλα μπλε μάτια που κοιτάζουν τη φωτογραφική μηχανή, θα μας ξετρελάνουν από τη στιγμή που θα ανάψει η κάμερα.
Σε μια στιγμή, η μαμά γυρίζει στο μωρό της και της λέει ότι την αγαπάει – αλλά δεν το λέει μόνο, τραγουδά. Η μαμά τραγουδάει, « Σε Αγαπώωωωωωωωωωω !» Φαίνεται σε ένα υπέροχο μικρό σημείο πάνω στο «σε», που τονίσει στο τραγούδι. Στη συνέχεια, κοιτάζει την κάμερα και σηκώνει τα φρύδια της με ενθουσιασμό.
Δευτερόλεπτα αργότερα, η Gemma αντιγράφει τον τρόπο της μητέρας της στο τραγούδι! Αναπαράγει την ίδια μελωδία του «Σε αγαπώωωωωωωωωω!», Ακόμη και τη φωνή της άλλαξε για να αναπαράγει τον τρόπο που τραγούδησε η μαμά.
Πηγαίνουν πέρα ​​δώθε για μια στιγμή, τραγουδώντας την αγάπη τους εμπρός και πίσω, και η Gemma προσπάθησε κάθε φορά να βελτιώσει τα λόγια της. Από την τελευταία φορά που το τραγουδάει, μπορείτε σχεδόν να δείτε με σαφήνεια τις λέξεις «σε αγαπώ»!
Ακόμη και όταν η μαμά της λέει να «πει αντίο», στο κοινό του διαδικτύου, η Gemma συνεχίζει να τραγουδάει τη νέα φράση που έμαθε. Προφανώς αγαπάει τον ήχο και έχει το τραγούδι μέσα της σε πολύ νεαρή ηλικία.
Αν χρειάζεστε να σας φτιάξουν το κέφι, πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω – δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε! Νομίζεις ότι αυτό το μικρό κορίτσι έχει ένα μουσικό μέλλον μπροστά της; Σίγουρα! Φροντίστε να μοιραστείτε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο αν σας αρέσει το τραγούδι της Gemma!


Source: Mom Tells Baby Girl "I Love You." Internet Can’t Stop Laughing At Baby’s Comeback by internetroi on Rumble

Credit: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr