Όταν Είδε τον Πύθωνα Κατάλαβε Πως Κάποιος θα του Έλειπε για Πάντα... Προσέξτε ΤΙ Κάνει στο Στόμα του!
Www.true.gr

Όταν Είδε τον Πύθωνα Κατάλαβε Πως Κάποιος θα του Έλειπε για Πάντα… Προσέξτε ΤΙ Κάνει στο Στόμα του!

Ένας αγρότης από την Pathum Thani στην Ταϊλάνδη ξύπνησε και είδε πως δύο από τους καλύτερους κόκορες τους έλειπαν. Συχνά τους έβαζε σε μάχη στην πόλη και έβγαζε πολλά χρήματα από αυτούς.

Και όταν είδε πως έλειπαν, ένιωσε θυμό και αγχώθηκε. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Σύντομα, ο Nut Wattana κατάφερε να βρει τον ένοχο.

Αυτή τη φορά ήταν ένας πύθωνας 4,5 μέτρων που είχε καταπιεί τους κόκορες. Πώς το κατάλαβε; Είδε το φίδι να έχει πρησμένη κοιλιά.

Πριν δει το φίδι, νόμιζε πως οι κόκορες το είχαν σκάσει από το κοτέτσι. Αλλά μετά είδε το πλάσμα να κρέμεται από την στέγη. Το μεγάλο φίδι ήταν φουσκωμένο και ήταν ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να είναι για να μπορέσει να τους φτάσει.Ενώ ήταν μάλλον πολύ αργά για να σώσει τους κόκορες, ο αγρότης ζήτησε βοήθεια από γείτονές του. Μαζί κατάφεραν να πιάσουν το φίδι και να το αναγκάσουν να βγάλει το γεύμα του.

Καθώς συνέβαινε αυτό, ο Wattana κατέγραψε την ενοχλητική στιγμή σε βίντεο. Είναι πραγματικά αηδιαστικό. Χρησιμοποίησαν μία μεταλλική ράβδο για να το αναγκάσουν να βγάλει τους κόκορες.

Τελικά έβγαλε τον κόκορα αλλά κατάλαβε πως δεν είχε φάει και τους δύο. Ο άλλος κόκορας βρέθηκε να είναι εκεί κοντά.Παρόλο που ο Wattana έχασε τον κόκορα αξίας περίπου $1000 από την επίθεση, καταλαβαίνει πως το φίδι έκανε ότι έκανε γιατί ήθελε να επιβιώσει.

Ποια ήταν η αντίδρασή σας στο ενοχλητικό βίντεο;

Credit: awmnews.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr