Όταν είδε το Βίντεο από τις Διακοπές της, την έπιασε Τρόμος. Προσέξτε ΤΙ συμβαίνει στο Φόντο και θα Καταλάβετε...
Www.true.gr

Όταν είδε το Βίντεο από τις Διακοπές της, την έπιασε Τρόμος. Προσέξτε ΤΙ συμβαίνει στο Φόντο και θα Καταλάβετε…

Μια γυναίκα που κολυμπούσε σε έναν δημοφιλή καταρράκτη στην Αυστραλία, κατά λάθος κατέγραψε τη στιγμή που ένας Ταϊβανός υπήκοος πνίγονταν, ενώ οι φίλοι του προσπάθησαν απεγνωσμένα να τον σώσουν.

Η Anneka Bading είχε μια GoPro κάμερα για να τραβήξει τον εαυτό της και δύο φίλους της στο MacKenzie Falls στο Εθνικό Πάρκο Grampians, δυτικά της Μελβούρνης, το Σάββατο, όταν ο 28χρονος άνδρας γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Μια ομάδα ανθρώπων φαίνεται στους βράχους, κοντά στον καταρράκτη στο παρασκήνιο, που προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν τον ανθρώπου. Το σώμα του βρέθηκε στις 9.30 π.μ. την επόμενη μέρα.

Η 24χρονη κ. Bading, δήλωσε ότι κολυμπούσε κοντά όταν είδε τον άνδρα να κάθεται με τρεις φίλους σε ένα βράχο κοντά στον καταρράκτη. Δευτερόλεπτα αργότερα, είπε ότι άκουσε τους φίλους του να ουρλιάζουν και να δείχνουν προς το νερό.«Εκείνη τη στιγμή, δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Σκεφτήκαμε ότι κάποιο είδος ζώου βρισκόταν στο νερό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβαινε και συνέχιζαν να ουρλιάζουν και να δείχνουν», είπε στο The Stawell Times.

Η κ. Bading είπε ότι μια φίλη του άνδρα άρπαξε το GoPro και συνειδητοποίησε ότι κάποιος πνίγονταν. Στη συνέχεια προσπάθησαν να καλέσουν βοήθεια.

«Βγήκα από το νερό και προσπάθησα να καλέσω βοήθεια, ζητώντας από όλους να κάνουν το ίδιο. Κανείς δεν είχε σήμα.

«Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει. Τα πόδια μου έτρεμαν όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, αλλά κανείς δεν ήξερε τι να κάνει», είπε στη δημοσίευση.Περίπου 40 άτομα είχαν επισκεφτεί τον καταρράκτη εκείνη την στιγμή, συμπεριλαμβανομένου ενός ναυαγοσώστη εκτός λειτουργίας που πηδούσε στο νερό, αλλά η πίεση του καταρράκτη ήταν πολύ δυνατή.

Η 24χρονη, η οποία δήλωσε ότι δεν είχε δει πινακίδες γύρω από το ξενοδοχείο που να απαγορεύουν το κολύμπι, ήταν σε θέση να βρει σήμα ένα χιλιόμετρο πιο μακριά. Οδήγησε 10 λεπτά για να βρει σήμα και έπειτα τηλεφώνησε.

Αφού έφτασαν οι γιατροί, τους είπε ότι ο άνδρας μπορεί να είχε παγιδευτεί κάτω από ένα βράχο. Το σώμα του βρέθηκε το επόμενο πρωί. Από το πάρκο δήλωσαν ότι υπάρχουν τρεις πινακίδες στην περιοχή που απαγορεύουν το κολύμπι.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr