Όταν είδε το Μωρό σε αυτή την Κατάσταση, Ξέσπασε σε Λυγμούς - Γονείς Ανοίξτε τα Μάτια σας...
Www.true.gr

Όταν είδε το Μωρό σε αυτή την Κατάσταση, Ξέσπασε σε Λυγμούς – Γονείς Ανοίξτε τα Μάτια σας…

Μια μητέρα από την Αυστραλία κάνει μια απεγνωσμένη έκκληση σε γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους, όταν το μωρό της νοσηλεύτηκε με ανεμοβλογιά.
Η Kayley Burke μοιράστηκε φωτογραφίες του μικρού της γιου Elijah, ο οποίος στην ηλικία των 11 μηνών είναι πολύ μικρός για να εμβολιαστεί, ήταν καλυμμένος σε όλο του το κορμάκι με φυσαλίδες και έντονα εξανθήματα, που προκάλεσαν μια δεύτερη λοίμωξη στον οργανισμό του. Το αγοράκι νοσηλεύτηκε τη Πέμπτη στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του παιδιού ανέβασε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του γιου της στο Facebook, και η ανάρτησή της μοιράστηκε πάνω από 4.205 φορές.

‘Το αγοράκι μας λόγω μικρής ηλικίας δε μπορεί να εμβολιαστεί, κόλλησε ανεμοβλογιά. Αν δεν εμβολιάζετε τα παιδιά σας, είστε ανόητοι. Σκεφτείτε τους κινδύνους που υποβάλετε τα παιδιά σας, αν δεν τα εμβολιάζετε,’ γράφει η μητέρα στη δημοσίευσή της.Η μητέρα αναφέρει ότι ο γιος της είχε συμπτώματα ανεμοβλογιάς πριν μια εβδομάδα. Τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της η Kaliah, που είναι τριών ετών, κόλλησαν την μεταδοτική ασθένεια. ‘Η κόρη μου είχε καιρό να εμβολιαστεί και είχε μερικές φυσαλίδες στο σώμα της. Η ανεμοβλογιά στους ενήλικες είναι απαίσια και επώδυνη.’

Το υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας, προτείνει τα νήπια να εμβολιάζονται στην ηλικία των 18 μηνών. Ένα δεύτερο επαναληπτικό εμβόλιο προτείνεται κατά της ασθένειας, όταν το παιδί είναι 10 με 15 ετών.Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr