Όταν Είδε τις Φουσκάλες στα Πόδια του Παιδιού της Πάγωσε. Μόλις Κατάλαβε ΤΙ της Προκάλεσε, Γέμισε Οργή.

Αυτή η ιστορία θα σας γυρίσει το στομάχι, μόνο και μόνο βλέποντας τις πληγές και τις φουσκάλες αυτού του μωρού. Η Ismelda Ramos Mendoza, μία 36χρονη γυναίκα, ήταν η νταντά του μικρού μωρού εκείνη τη μέρα, όταν η μητέρα του είδε πως τα πόδια του ήταν γεμάτα φουσκάλες.

Φυσικά, ρώτησε την νταντά να της εξηγήσει τι συνέβη αλλά εκείνη είπε πως δεν είχε ιδέα.

Εάν κάποια θέλει να γίνει νταντά, θα πρέπει να έχει τεράστια υπομονή, έτσι δεν είναι; Το μόνο πράγμα που είναι ακόμα χειρότερο είναι να συνειδητοποιείς πως ο άνθρωπος στον οποίον είχες εμπιστευτεί το μωρό σου είναι εντελώς τρελός!

Η Mendoza συνελήφθη για παιδική κακοποίηση, δείχνοντας τεράστια ανικανότητα απέναντι στην δουλειά της και τραυματίζοντας το νεογέννητο μωρό που έπρεπε να φροντίζει.


Η Mendoza μαγείρευε τηγανίτες ενώ το μωρό έκλαιγε και ζητούσε προσοχή. Χωρίς να μπορεί να το κάνει να σταματήσει, έχασε την υπομονή της και έβαλε τα πόδια του μέσα στο καυτό τηγάνι.

Συνέχισε σαν να μην έγινε τίποτα, στο σημείο που αρνούνταν ότι συνέβη, αλλά η μητέρα του ήξερε ότι δεν της έλεγε τα πάντα και κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίηση που πίστευε ότι είχε συμβεί.


Το μωρό χρειαζόταν αμέσως φροντίδα από ειδικούς αλλά η ιστορία τους δεν τελειώνει εκεί. Οι πράξεις της Mendoza έχουν προκαλέσει τόση πολύ οργή στον κόσμο και πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ξεκίνησε αυτή την δουλειά.

Είναι σοκαριστικό που κάποιος μπόρεσε και έκανε κάτι τέτοιο σε ένα νεαρό μωράκι…

Credit: boreddaddy.com