Όταν είδαν την Πόρτα Ανάποδα Κρεμασμένη στο Σαλόνι, Γέλασαν. Μόλις όμως Έμαθαν το Λόγο, Ζήλεψαν Πολύ.
Www.true.gr

Όταν είδαν την Πόρτα Ανάποδα Κρεμασμένη στο Σαλόνι, Γέλασαν. Μόλις όμως Έμαθαν το Λόγο, Ζήλεψαν Πολύ.

Εάν αναδιαμορφώνετε ή αναβαθμίζετε το σπίτι σας, θα πρέπει σίγουρα να κρατήσετε τις πόρτες που δεν χρειάζεστε. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε εύκολα να τις αναβαθμίσετε και να δημιουργήσετε απίθανα έργα τέχνης στο σπίτι σας που μοιάζουν σαν να δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες.

Εδώ είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας τρόπους να χρησιμοποιήσετε τις παλιές πόρτες:

1) Εξωτερική κατασκευή

Μπορείτε να συνδέσετε τέσσερις πόρτες με μερικούς μεντεσέδες και να εγκαταστήσετε μια οροφή για να δημιουργήσετε αυτή τη γλυκιά μικρή γωνιά.

2) Καθιστικό

Αυτό το κομοδίνο ήταν κατασκευασμένο από μια παλιά πόρτα. Μπορείτε να πάρετε τις οδηγίες για το πώς να κάνετε ένα από μόνοι σας εδώ.

3) Φράχτης κήπου

Χρησιμοποιώντας πόρτες για τη δημιουργία ενός φράχτη δημιουργείτε ένα όμορφο σημείο στην αυλή σας.

4) Πτυσσόμενος Πάγκος Πλυντηρίου

Απλά καρφώστε το πλαίσιο της πόρτας στον τοίχο σας και χρησιμοποιήστε μερικές αλυσίδες για να ασφαλίσετε την πόρτα, για να δημιουργήσετε αυτό το τραπέζι.

5) Βιβλιοθήκη

Πρόκειται για ένα απλό έργο που περιλαμβάνει μερικά ράφια σε ένα πλαίσιο πόρτας. Μπορείτε να βάλετε και ένα ενσωματωμένο φως.
6) Σύνθεση για το διάδρομο

Μπορείτε να προσαρτήσετε μια πόρτα σε ένα υπάρχον μικρό σετ συρταριών για να δημιουργήσετε αυτό το τραπέζι. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα ράφι προς τα πάνω και να συμπεριλάβετε και κάποια άγκιστρα.

7) Ποτά / μπαρ

Αυτό είναι το πιο αξιολάτρευτο έργο και είναι ιδανικό για το εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες εδώ.

8) Γλάστρες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πόρτα και ένα τραπέζι για να δημιουργήσετε γλάστρες για τον κήπο σας. Μπορείτε να δείτε διάφορα σχέδια εδώ.

9) Πάγκος

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πάγκο από μερικές πόρτες σε περίπου 60 λεπτά.

10) Σύνθεση με γλάστρες

Απλά κρεμάστε μερικές γλάστρες σε μια πόρτα για να δημιουργήσετε ένα χαριτωμένο αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του εδώ.
11) Εξωτερική κούνια

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικές πόρτες για να δημιουργήσετε μια ανακυκλωμένη κούνια. Δείτε πώς το πώς εδώ.

12) Τραπέζι

Βάλτε πόδια σε μια παλιά πόρτα για να την μετατρέψετε σε τραπέζι.

13) Οργανώστε τα Κοσμήματα

Προσθέστε μερικά άγκιστρα σε μια πόρτα και χρησιμοποιήστε την για να οργανώσετε τα κοσμήματα.

14) Πάγκος Κουζίνας

Εάν έχετε κάποιες ξυλουργικές δεξιότητες μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση και να προσθέσετε μια πόρτα σε αυτό για να δημιουργήσετε έναν πάγκο κουζίνας.

15) Πίνακας

Εάν κρεμάσετε μια πόρτα και χρησιμοποιήσετε κάποια βάση από χαρτόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα ανακοινώσεων.

Credit: homehacks.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr