Όταν η Υπεύθυνη είδε το Μωράκι σε Αυτή την Κατάσταση, Πάγωσε. Αυτό που είχε Γίνει θα σας Εξοργίσει.

Μια γυναίκα από το Long Island της Νέας Υόρκης, η Jeanine Sammis 36 ετών που εργαζόταν στη φροντίδα παιδιών στο KinderCare στο Manhasset, συνελήφθη αφού φαίνεται να χτύπησε ένα κορίτσι ηλικίας 1 έτους στο πίσω μέρος του κεφαλιού της επανειλημμένα.

«Οι ενέργειές της ήρθαν στην αντίληψη της διοίκησης και μια επακόλουθη έρευνα από ντετέκτιβ οδήγησε στη σύλληψή της», δήλωσε η αστυνομία.

Εκείνη συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας επίθεσης και θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού. Αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους και αναμένεται η δίκη της.

Μια παρόμοια ιστορία συνέβη τον Αύγουστο, όταν ένας πατέρας από την Οκλαχόμα κατηγόρησε τον φροντιστή 4χρονου γιου του ότι τον χτύπησε τόσο σκληρά που του έμεινε ένα σημάδι.


Ο Byron Brodeur είπε ότι ο γιος του, Norman, είχε πρόβλημα στο Κέντρο Παιδιών του Αγίου Λουκά, όταν το μικρό παιδί αρνήθηκε να αφήσει το βιβλίο του για να πάει για ύπνο.

«Άρχισε να κλαίει λίγο περισσότερο, υποθέτω, επειδή δεν ήθελε να πάει στο δωμάτιο για ύπνο και τότε ο φροντιστής του τον χτύπησε στο στήθος», δήλωσε ο Brodeur.

Ο ήχος από το χαστούκι ήταν τόσο δυνατός που η μητέρα του Norman, που εργαζόταν στην τάξη δίπλα από την πόρτα, κατάφερε να τον ακούσει. Η δύναμη του χαστουκιού φέρεται να άφησε ένα κόκκινο σημάδι στο στήθος του μικρού.

Ο Brodeur είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο δάσκαλος του γιου του κατηγορήθηκε ότι χτύπησε ένα παιδί.


Ο πατέρας έχει καταθέσει έκθεση στην αστυνομία και ζητεί νομική δράση κατά της ημερήσιας φροντίδας. Ο Άγιος Λουκάς απάντησε στους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι απέλυσε τον δάσκαλο.

«Ένας εργαζόμενος παιδικής μέριμνας στο παιδικό κέντρο στο Edmond χτύπησε ένα 4χρονο αγόρι στο στήθος. Αμέσως μετά το περιστατικό ο εργαζόμενος στον παιδικό σταθμό απομακρύνθηκε από την θέση του και απολύθηκε.

Στη συνέχεια, αναφέραμε αυτοπροσώπως το περιστατικό στο Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και Παιδικής Πρόνοιας της Οκλαχόμα», δήλωσε ο Phil Greenwald, υπεύθυνος διοίκησης στο κέντρο φροντίδας παιδιού του Άγιου Λουκά.

Credit: opposingviews.com