Όταν οι Γιατροί είδαν τα Σημάδια στην Πλάτη του 10χρονου, Πάγωσαν. Μόλις όμως έμαθαν ΠΟΙΟΣ του τα Προκάλεσε, έπαθαν Σοκ.
Www.true.gr

Όταν οι Γιατροί είδαν τα Σημάδια στην Πλάτη του 10χρονου, Πάγωσαν. Μόλις όμως έμαθαν ΠΟΙΟΣ του τα Προκάλεσε, έπαθαν Σοκ.

Ένα 10χρονο αγόρι βρέθηκε να κοιμάται γυμνό στο πίσω μέρος ενός τρικύκλου με καιρό στους μείον δύο βαθμούς, για να αποφύγει το ξύλο των γονιών του, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι γείτονές τους έμειναν συγκλονισμένοι όταν είδαν το σώμα του αγοριού να καλύπτεται από τραύματα και μώλωπες. Το αγόρι είπε ότι έφυγε μακριά από το σπίτι, αφού οι γονείς του το μαστίγωσαν.

Το περιστατικό συνέβη σε μια κατοικημένη περιοχή στο San Qiao, Guiyang της επαρχίας Guizhou στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Guizhou Metropolitan.

Τα βίντεο που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο έδειχνε το νεαρό αγόρι να έχει μώλωπες και σημάδια σε όλο του το σώμα. Ο άνθρωπος που βρήκε το αγόρι για πρώτη φορά, νόμιζε ότι κρύβονταν ένα κοτόπουλο κάτω από τον καμβά του αμαξιού του.Ένας γείτονας είπε: «Το αγόρι είναι τραυματισμένο από πάνω μέχρι κάτω! Πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο».

Όσοι το είδαν να έχει περάσει τη νύχτα γυμνό στο τρίκυκλο, του έφεραν χοντρά ρούχα και ανέφεραν την υπόθεση στους αστυνομικούς. Το αγόρι εξήγησε ότι τον ξυλοκόπησαν οι γονείς του και δεν ήθελε να πάει σπίτι.

Μια γυναίκα είπε ότι είχε δει το αγόρι να περπατά γυμνό στο δρόμο με τη μητέρα του, το προηγούμενο βράδυ. «Εκείνη φορούσε μάλλινο σακάκι, αλλά το αγόρι ήταν γυμνό», είπε.Οι δημοσιογράφοι βρήκαν ότι το αγόρι ταιριάζει με ένα φυλλάδιο αγνοουμένου προσώπου που δημοσιεύτηκε στη γειτονιά.

Πήγαν τηλέφωνο τον κ. Zeng, πατέρα του αγοριού, και ρώτησαν για το τι συνέβη τη νύχτα της 7ης Ιανουαρίου. «Είναι άτακτος και τον τιμωρήσαμε», είπε ο πατέρας και έκλεισε το τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί του San Qiao κάλεσαν την οικογένεια του αγοριού και τους έδωσαν μια προειδοποίηση, πριν απελευθερώσουν το αγόρι πίσω σε αυτούς.

Η οικογένεια Zeng υποσχέθηκε να φροντίζει καλά το αγόρι. Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να διερευνούν για περισσότερες λεπτομέρειες.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr