Όταν οι Γιατροί Έμαθαν Ότι μετά από αυτό έμεινε Ζωντανός Ζήτησαν να Δούνε τον Οδηγό με τα Ίδια τους τα Μάτια για να το Πιστέψουν.
Www.true.gr

Όταν οι Γιατροί Έμαθαν Ότι μετά από αυτό έμεινε Ζωντανός Ζήτησαν να Δούνε τον Οδηγό με τα Ίδια τους τα Μάτια για να το Πιστέψουν.

Την νύχτα των 23ων γενεθλίων του, ο Jeff Kudlacik, χτυπήθηκε από έναν μεθυσμένο οδηγό σε μία διασταύρωση. Το τρακάρισμα ήταν τόσο άσχημο που το όχημα του Jeff κόπηκε στην μέση και εκείνος εκσφενδονίστηκε από το κάθισμα και προσγειώθηκε στον δρόμο.

Όταν ένας μάρτυρας κάλεσε ασθενοφόρο, το είπε ξεκάθαρα πως το περιστατικό ήταν πολύ σοβαρό και πως υπήρχε πολύ αίμα. Μία ομάδα έφτασε και γρήγορα συμπέραναν πως ο Jeff δεν θα τα κατάφερνε.

Τότε, σε μία από τις χειρότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας γονιός, οι αστυνομικοί πήραν τους γονείς του Jeff τηλέφωνο και τους είπαν να πάνε γρήγορα στο νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα το οδηγούσε ο Michael Smith που βρέθηκε μεθυσμένος και κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Λόγω του ατυχήματος, ο Jeff ήταν σε κώμα για τρεις εβδομάδες.Όλο αυτό το διάστημα, οι γονείς του δεν ήξεραν αν τελικά θα τα κατάφερνε ο γιος τους. Αλλά ως εκ θαύματος, ο γιος τους κατάφερε να ξυπνήσει. Ο Jeff θα είναι για πάντα ευγνώμον στους πυροσβέστες και τους διασώστες που του έσωσαν την ζωή.

«Χωρίς αυτούς, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ.»

Όσο για τον Michael Smith, αργότερα δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε 31 μήνες φυλάκιση. Τώρα, ο Jeff και η οικογένειά του παλεύουν να αλλάξει η νομοθεσία στο Κάνσας έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες των μπαρ να παίρνουν μέρος της ευθύνης τέτοιων ατυχημάτων.Δείτε αναλυτικά την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: awmheadlines.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr