18χρονη βρέθηκε Στραγγαλισμένη. Όταν οι Αστυνομικοί είδαν Αυτήν την Φώτο, έκλεισαν την Κολλητή της στη Φυλακή
Www.true.gr

18χρονη βρέθηκε Στραγγαλισμένη. Όταν οι Αστυνομικοί είδαν Αυτήν την Φώτο, έκλεισαν την Κολλητή της στη Φυλακή

Μία σοκαριστική φωτογραφία αποκάλυψε πως μία γυναίκα φορούσε την ίδια ζώνη που χρησιμοποίησε για να στραγγαλίσει την κολλητή της. Η εικόνα αυτή βοήθησε στην καταδίκη της δολοφόνου.

Η Brittney Gargol, που ήταν 18 ετών, στραγγαλίστηκε βίαια από την κολλητή της, Cheyenne Rose Antoine, που είναι 21, στο Saskatoon του Καναδά τον Μάρτιο του 2015.

Η Antoine έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία λόγω μίας εικόνας που έδειχνε μαζί τις δύο φίλες στα social media. Η Antoine φαίνεται να φοράει την ίδια ζώνη που χρησιμοποίησε για να στραγγαλίσει την Gargol.

Αρχικά, η Antoine ομολόγησε πως οι δύο φίλες ήταν μαζί και έπιναν το απόγευμα που στραγγαλίστηκε η Gargol. Αργότερα παραδέχτηκε πως είχαν μία διαφωνία που οδήγησε στην δολοφονία.Το σώμα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε παρατημένο δίπλα στον δρόμο λίγο έξω από την πόλη Saskatoon στις 25 Μαρτίου 2015, μαζί με μία ζώνη που βρέθηκε εκεί κοντά. Μία φωτογραφία όμως τις έδειχνε μαζί μερικές ώρες νωρίτερα.

Η φωτογραφία δείχνει πως η Antoine φορούσε την ίδια ζώνη που βρέθηκε κοντά στο σώμα της. Η αστυνομία χρειάστηκε αρκετό καιρό για να διαπιστώσει πότε έγινε η δολοφονία και πότε είχε τραβηχτεί η φωτογραφία με την κολλητή της.

Σε μία προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη της, η Antoine ανέβασε από τον λογαριασμό της Gargol: «Πού είσαι; Δεν με πήρες τηλέφωνο. Ελπίζω να γύρισες σπίτι ασφαλής.»Αρχικά, η Antoine είπε στην αστυνομία πως οι δυο τους ήταν έξω και έπιναν αλλά μετά πήγε σπίτι της με έναν τύπο που είχε μόλις γνωρίσει. Είπε ότι δεν γνώριζε τι έγινε μετά και δεν ήξερε πού ήταν η φίλη της.

Αργότερα, ωστόσο, η αστυνομία δέχτηκε μία ανώνυμη καταγγελία που έλεγε πως είχε ομολογήσει την δολοφονία.

Η υπόθεση χρειάστηκε σχεδόν δύο χρόνια για να διαλευκανθεί. Η Antoine αρχικά είχε καταδικαστεί με δολοφονία 2ου βαθμού. Η Antoine ομολόγησε ένοχη για την δολοφονία αλλά είπε επανειλημμένα πως δεν θυμόταν ότι σκότωσε την φίλη της. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης στις 15 Ιανουαρίου.

Η δικηγόρος της αποκάλυψε πως η Antoine νιώθει τύψεις για αυτό που έγινε και πως ποτέ δεν θα συγχωρέσει τον εαυτό της για ότι έκανε.

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr