Όταν Γύρισαν απ’ την Παραλία, Είχαν Έντονη Φαγούρα στα Πόδια. Λίγες Ώρες Μετά, Ούρλιαζαν απ’ τον Πόνο.

Ο Eddie Zytner και η Katie Stephens είχαν πάει ένα ρομαντικό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για να γιορτάσουν την αγάπη τους. Δεν είχαν ιδέα όμως πως αυτό το ταξίδι θα κατέληγε να τους παραμορφώσει τα πόδια.

Δεν ήξεραν πως το να περπατήσουν ξυπόλητοι στην παραλία θα τους έβαζε σε τόσο μεγάλο κίνδυνο. Και όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους στον Καναδά, έμαθαν από πρώτο χέρι πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η παραλία.

Τα πόδια τους είχαν αρχίσει να τους φαγουρίζουν σε ακραίο βαθμό. Αργότερα κατάλαβαν πως δεν ήταν απλή φαγούρα αλλά μόλυνση από παράσιτα.

Η Katie, 22, μίλησε για τις διακοπές της στο θέρετρο Punta Cana IFA Villas Bavaro. Μαζί με τον φίλο της, Eddie, 25, το ζευγάρι είδε πως τα πόδια τους τους έτρωγαν πάρα πολύ.

Δεν ανησύχησαν αρχικά και απόλαυσαν τις διακοπές τους. Είχαν ακούσει για ψύλλους της άμμου και υπέθεσαν πως ήταν κάτι τέτοιο. Δεν είχαν ιδέα πως το πρόβλημα ήταν πολύ χειρότερο.

Το ζευγάρι γύρισε στον Καναδά στις 18 Ιανουαρίου και ο Eddie είδε πως τα πόδια του είχαν πρηστεί και είχαν βγάλει φουσκάλες. 

Μετά από επίσκεψη σε γιατρό, έμαθαν πως είχαν κολλήσει κάποια παράσιτα που ονομάζονται larva migrans. Το πιθανότερο είναι να τα κόλλησαν σε κάποια βόλτα στην παραλία. Ο γιατρός τους έδωσε τα κατάλληλα φάρμακα.

Δεν μπορούσαν όμως να τα πάρουν γιατί στον Καναδά δεν έχουν πάρει άδεια. Έτσι, η μητέρα της Katie πήγε στο Detroit όπου τα αγόρασε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η Katie ήθελε η ιστορία της να ακουστεί ώστε να μάθουν και άλλοι τους κινδύνους του να επισκέπτεσαι έναν τροπικό προορισμό.

Αφού πήραν τα φάρμακα, τα πόδια τους ανάρρωσαν πλήρως. Ωστόσο, θα πρέπει να επισκεφτούν ειδικό για να διορθώσουν την βλάβη που έχει προκληθεί στο δέρμα των ποδιών τους.

Πηγή