Όταν Εξέτασαν το Μωρό, Πάγωσαν με την Κοιλιά του. Κανείς Δεν Ήθελε να Πιστέψει, Την Μαύρη Αλήθεια…

Το να αποκτήσεις δίδυμα είναι συναρπαστικό και τρομακτικό ταυτόχρονα! Η Alissa και ο Michael Dunn απέκτησαν δίδυμα κορίτσια στις 4 Ιουλίου 2007 και τις ονόμασαν Isabella και Madeline.

Όταν τα κορίτσια ήταν δύο μηνών, πήγαν για μία εξέταση ρουτίνας που άφησε τους πάντες άφωνους. Το στομάχι της Madeline ήταν πολύ πρησμένο και οι γιατροί αμέσως ανησύχησαν.

Η Madeline διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ ήταν μόλις 2 μηνών! Αυτό που ήταν ακόμα χειρότερο ήταν πως και η Isabella άρχισε σύντομα να δείχνει παρόμοια σημάδια με την Madeline.

Οι αδερφές είχαν πανομοιότυπους όγκους στα μικροσκοπικά τους σώματα και ήταν μία σπάνια μορφή καρκίνου που λέγεται Νευροβλαστωμα (Στάδιο 4S). Οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι αν τα κορίτσια θα επιβίωναν.

Η Madeline και η Isabella άρχισαν την θεραπεία τους με χημειοθεραπεία και αμέσως χωρίστηκαν. Μετά την χημειοθεραπεία τα κορίτσια αρρώστησαν πολύ και οι γονείς τους είχαν απελπιστεί.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου της χημειοθεραπείας, το κορίτσια τοποθετήθηκαν μαζί και φάνηκαν να χαμογελάνε μόλις ειδώθηκαν. Όσο περνούσαν οι εβδομάδες συνεχώς βελτιωνόντουσαν.

Αφού τέλειωσε η θεραπεία, έκαναν μαγνητική για να δουν αν ο όγκος είχε φύγει. Η οικογένεια πήρε τα νέα μόλις δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα – και τα δύο κορίτσια είχαν νικήσει τον καρκίνο! Τι απίστευτο δώρο!

Δείτε στο βίντεο πώς είναι τα κορίτσια 7 χρόνια μετά!

Πηγή