Η μικροσκοπική τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου αναστατώνει κόσμο για πλάκα

Λόγω του ότι πλέον και ειδικά μετά το Survivor είναι απο τις διάσημες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η τραγουδίστρια απο την Κύπρο καταφέρνει και «ρίχνει» συχνά πυκνά το Instagram με τις αναρτήσεις της, ενώ δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου όπως είδαμε στο Survivor δεν φοβόταν και χωρίς κανένα κόμπλεξ έβγαζε στην φόρα το σώμα της και πολλές φορές έφτασε το ριάλιτι να αλλάξει σήμανση!

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελευθερία «μοιράζεται» φωτογραφίες που προκαλούν εγκεφαλικά αφού ακόμα και πριν το «Survivor» κατάφερνε να βρίσκεται πάντα στα top της επικαιρότητας τις περισσότερες φορές φορώντας τα μικροσκοπικά μαγιό της, με αποτέλεσμα οι followers της να «τρελαθούν».

Υπάρχει όμως μια φωτογραφία της Ελευθερίας που πραγματικά τα είχε «σπάσει» όταν την ανάρτησε στο instagram και είχε προκαλέσει τσουνάμι σχολίων.

Όπως θα δείτε και εσείς η τραγουδίστρια τρέλανε κυριολεκτικά τους πάντες αφού η εμφάνιση τη ξεπέρασε τα δέκα χιλιάδες likes σε απίστευτα μικρό διάστημα και δικαίως θεωρείται η ανάρτηση με τη μεγαλύτερη απήχηση που είχε ποτέ.

Δείτε την Ελευθερία Ελευθερίου εδώ

Πηγή: tvfreaks.gr