Όταν έφυγε η Γυναίκα του για Διακοπές Ξεκίνησε να Ανακαινίζει το Υπόγειο. 20 μέρες Μετά… Δεν μπορούσε να πιστέψει στα Μάτια της!

Η Silvia και η κόρη της λατρεύουν να φτιάχνουν κατασκευές μαζί, αλλά το σπίτι τους στη Utah δεν είχε αρκετό χώρο για να γίνουν δημιουργικές – αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Το 2014, πήγαν για δύο εβδομάδες σε συγγενείς τους για διακοπές και άφησαν τον πατέρα σπίτι.
Όσο έλειπαν, ο Andrew αποφάσισε να χαρίσει στη γυναίκα και την κόρη του την μεγαλύτερη έκπληξη και κατέγραψε την όλη διαδικασία από την αρχή ως το τέλος. Το αποτέλεσμα είναι το πιο γλυκό και υπέροχο δώρο που θα μπορούσε να κάνει δώρο ένας άντρας στις γυναίκες της ζωής του.

Μέσα σε 20 μέρες κατάφερε να μεταμορφώσει το υπόγειό τους σε ένα μοναδικό εργαστήριο που πάντα ονειρευόντουσαν. «Χρειάστηκε πολύ δουλειά, αλλά με αυτές να λείπουν είχα αρκετό χρόνο για να δουλέψω.» Το βίντεο που ακολουθεί είναι το χρονικό του πρότζεκτ του που δείχνει πόσο χρόνο και κόπο χρειάστηκε για να διαμορφώσει αυτό το ιδιαίτερο δωμάτιο.

Πλέον μπορεί όλη η οικογένεια να απολαύσει το καινούργιο χώρο. Μητέρα και κόρη έχουν ήδη ξεκινήσει να πουλάνε τις χειροποίητες δημιουργίες που κατασκεύασαν στο δωμάτιο αυτό, μέσω διαδικτύου.

ΠΗΓΗ: a href=»http://fanpage.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B1/otan-efige-i-gineka-tou-gia-diakopes-xekinise-na-anakenizi-to-ipogio-20-meres-meta-den-borouse-na-pistepsi-sta-matia-tis/» rel=»noopener» target=»_blank»>fanpage.gr