Όταν έφτιαξε αυτήν την Παράξενη Καρέκλα όλοι τον Κορόιδευαν. Μόλις κατάλαβαν τη Χρήση της όμως, έσκασαν από τη Ζήλια τους
Www.true.gr

Όταν έφτιαξε αυτήν την Παράξενη Καρέκλα όλοι τον Κορόιδευαν. Μόλις κατάλαβαν τη Χρήση της όμως, έσκασαν από τη Ζήλια τους

Όλοι οι παππούδες θέλουν να ξοδεύουν χρόνο με τα εγγόνια τους. Όταν είναι νεότεροι, δραστηριότητες όπως η παρακολούθηση μιας ταινίας ή η ανάγνωση ενός παραμυθιού μαζί είναι ότι ακριβώς ζητούν.

Ωστόσο, με τις κλασσικές καρέκλες, είναι δύσκολο να κάνετε αυτές τις δραστηριότητες ειδικά όταν έχετε περισσότερα από ένα εγγόνι. Υπάρχουν βεβαίως καναπέδες και παρόμοια έπιπλα που θα σας εξυπηρετήσουν..

Επίσης, υπάρχουν δεκάδες στυλ από καρέκλες και μάλιστα κουνιστές που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά οι περισσότερες από αυτές επιτρέπουν μόνο ένα άτομο να κάθεται άνετα.

Ένας άνθρωπος έχει ουσιαστικά φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία των κουνιστών καναπέδων με το σχεδιασμό του που αναφέρεται ως «StoryTime Rocking Chair». Πρόκειται για μια καρέκλα που ένας παππούς και τρία έως τέσσερα εγγόνια μπορούν να κάθονται ταυτόχρονα σε αυτή την καρέκλα.

Αντί να έχει μόνο ένα κάθισμα και δύο στενά χέρια, έχει δύο χέρια, αλλά είναι αρκετά ευρεία για να καθίσει άνετα επάνω ένα μικρό παιδί. Υπάρχει επίσης χώρος γύρω από τον παππού και για ένα έως δύο ακόμη παιδιά, ανάλογα με το μέγεθός τους.Με αυτή την καρέκλα, η ανάγνωση ενός παραμυθιού μπορεί εύκολα να είναι μια ομαδική δραστηριότητα. Φυσικά, λόγω του σχεδιασμού της καρέκλας, κάθε άτομο μπορεί να κάθεται άνετα.

Ο Hal Taylor είναι ο εγκέφαλος πίσω από αυτή τη έξυπνη εφεύρεση. Έχει περάσει 24 χρόνια δουλεύοντας ως τεχνίτης ξύλου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Μόλις απέκτησε το τρίτο του παιδί, γρήγορα ανακάλυψε ότι δεν ήταν σε θέση να διαβάσει εύκολα και άνετα σε όλα τα παιδιά του ταυτόχρονα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του για αυτή τη ιδιαίτερη καρέκλα.Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από ξύλο υψηλής ποιότητας, καθιστώντας δυνατή την υποστήριξη του βάρους ενός ενήλικα και πολλών παιδιών ταυτόχρονα.

Αυτή η κουνιστή καρέκλα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των παππούδων και των εγγονών τους!

Credit: awmstyle.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr