Όταν Δείτε Όλο το Σώμα του 33χρονου Μοντέλου θα καταλάβετε Αμέσως τον Λόγο που την Κάνει Μοναδική σε Όλο τον Πλανήτη.

Με μία πρώτη ματιά, η Τaylor Muhl φαίνεται σαν ένα τυπικό μοντέλο – έχει πράσινα μάτια, όμορφα ξανθά μαλλιά και αδύνατο σώμα. Αλλά όταν βγάλει τα ρούχα της, θα δείτε αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Έχει δύο τόνους στο δέρμα της και αυτό φαίνεται πολύ στην κοιλιά της, επειδή έχει μία γραμμή στο κέντρο που διαχωρίζει τα δύο χρώματα.

Η Taylor πάσχει από χιμαιρισμό, μία σπάνια γενετική πάθηση που συμβαίνει όταν μία γυναίκα έχει δύο αδερφικά ωάρια τα οποία ενώνονται στην μήτρα. Το αποτέλεσμα είναι η Muhl να είναι γεννημένη με δύο διαφορετικά κυκλοφορικά συστήματα και ανοσοποιητικά, το καθένα με τις δικές του αλλεργίες.

Για παράδειγμα, τα αυτιά της είναι ευαίσθητα σε έναν τύπο μετάλλου ενώ η κοιλιά της δεν έχει κανένα πρόβλημα.


Αυτό κάνει την Muhl να είναι ο δίδυμός της. Τα κύτταρα του διδύμου της είναι στο σώμα της και έτσι έχει συχνές αντιδράσεις σε πράγματα όπως τροφές και φάρμακα.

Η Muhl δεν είχε ιδέα για την κατάστασή της όταν μεγάλωνε. Ήξερε μόνο πως είχε μία γραμμή στο στομάχι. Όταν ήταν έφηβη, συνήθιζε να την κρύβει όσο πιο πολύ μπορούσε. Όταν μεγάλωσε, δεν ήταν τόσο η ντροπή αλλά ο φόβος μήπως δεν ήταν αποδεκτή στον χώρο του μόντελινγκ.


Δεν είχε ιδέα για την κατάστασή της μέχρι που στα 20 έμαθε τελικά την διάγνωση.

Το 2016, έκανε πολλές εξετάσεις προσπαθώντας να βρει τρόπο να θεραπευτεί. Τότε ήταν που έμαθε την αιτία πίσω από την διχρωμία αυτή. Όταν βγήκε και μίλησε για την πάθησή της, δέχτηκε πολύ υποστήριξη από τον κόσμο.

«Θέλω όλοι να αγαπούν το σώμα τους και να το αποδέχονται. Η ομορφιά έρχεται σε πολλές μορφές και σχήματα και δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε.»

Credit: elitereaders.com